Να επιστρέψει στις νίκες!

Για την 24η αγωνιστική της Basket League, o ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στα Τρίκαλα την τοπική ομάδα και θέλει τη νίκη για να επιστρέψει στις επιτυχίες, καθώς μπήκαμε στις τελευταίες στροφές της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος...
Να επιστρέψει στις νίκες!

Ο Δικέφαλος μετά την εκτός προγράμματος ήττα-ντροπή από το ... Λαύριο, καλείται να βρει τρόπο/ους ώστε να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα και να παραμείνει ζωντανός στη μάχη της 5ης θέσης. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Μαρκόπουλο, όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι. Αυτό που απομένει είναι να τους δούμε και στο παρκέ να παλεύουν για τη νίκη και να μην επαναληφθούν εμφανίσεις όπως αυτή της περασμένης αγωνιστικής!

Το παιχνίδι γίνεται ανήμερα της επειτείου της κατάκτησης του ευρωπαϊκού κυπέλλου στη Γενεύη το 1991, κάτι που για εμάς αποτελεί έναν επιπλέον λόγο για να παρθεί η νίκη! Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Tepic, Λιάπης, Βασιλειάδης, Κακαρούδης, Τσόχλας, Δέδας, Μαργαρίτης, Σχορτσανίτης, Duvnjak, Markovic, Hatcher και Clanton.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:00, θα μεταδοθεί σε παράλληλη σύνδεση από το Novasports2, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score του paokmania.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ με 33 βαθμούς είναι στην 6η θέση του πρωταθλήματος, ισόβαθμος με Κηφισιά - Ρέθυμνο και κυνηγάει τον Κολοσσό που έχει έναν βαθμό περισσότερο και βρίσκεται στην 5η θέση! Τα Τρίκαλα, που είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά στην έδρα τους, με 30 βαθμούς βρίσκονται στην 11η θέση και μαθηματικά δεν έχουν σωθεί ακόμη, κάτι που σημαίνει πως το παιχνίδι για αυτούς είναι τελικός! Προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες, ενώ η τελευταία τους νίκη ήρθε στο ματς της 20ής αγωνιστικής, όταν επικράτησαν του Ρεθύμνου με 87-58!

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι: Σχινάς-Μητσόπουλος-Μαγκλογιάννης

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σάββατο 26 Μαρτίου

ΚΓ Ι. Ζηρίνης 17.00 ΑΕ Ν. Κηφισιάς-Ρέθυμνο 

ΔΚΓ Τρικάλων 17.00 Τρίκαλα-ΠΑΟΚ 

ΚΓ Λαυρίου 17.00 Λαύριο-Απόλλων Π. 

ΟΑΚΑ 17.00 ΑΕΚ-Κολοσσός Ρ. 

ΔΚΓ Ήλιδας 17.00 Κόροιβος-Αρκαδικός 

Κυριακή 27 Μαρτίου

ΔΑΚ Καλαμίτσας 18.00 Καβάλα-Παναθηναϊκός 

Δευτέρα 28 Μαρτίου

Αλεξάνδρειο 19.00 Άρης-Ολυμπιακός 

Διαβάστε ακόμη...