Δεν βλέπεις;

Σ' ένα αθηναϊκό γήπεδο έγιναν ωραία πράγματα. Τα ίδια πράγματα, ίσως σε μικρότερο βαθμό, έγιναν και πριν ένα μήνα με αντίπαλο μια γαλλική ομάδα...
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Δεν βλέπεις;

Ωστόσο αυτά τα πράγματα κάποιοι στον Βορρά που παριστάνουν τους "ΠΑΟΚτσήδες" ή λένε ότι είναι "ΠΑΟΚτσήδες" δεν τα "είδαν" ή μάλλον κάνουν πως δεν τα είδαν.

Ειλικρινά δεν θα γράψω τι ακριβώς (δεν) σφύριξε ο Πορτογάλος την περασμένη Κυριακή, διότι ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΕΙ η σελίδα (όποιος ενδιαφέρεται τα εχω γραμμένα αναλυτικά από το πρώτο δευτερόλεπτο).

Υπάρχουν όμως δυο φάσεις Σ Τ Α Θ Μ Ο Σ, αυτού του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ που έγινε:

ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ (στο 3:02), ο ΝΤΕΛΙΑΣ πλασάρει κανονικά αποκρούει ο τερματάς, η μπάλα κόρνερ και ο Πορτογάλος δείχνει "χέρι".

Δηλαδή, μια "τελική" χαμένη για τον ΠΑΟΚ, ένα κόρνερ χαμένο για τον ΠΑΟΚ, μια ή δυο χαμένες επιθέσεις για τον ΠΑΟΚ και "δώρο " κατοχή στην γηπεδούχο ομάδα.

Και ΟΥΔΕΙΣ προσέχει ότι με το σφύριγμα αυτό, αν έμπαινε γκολ και δεν τον καλούσε ο VAR (πολύ πιθανό) το γκολ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΡΟΥΣΕ.

Και εσυ θα έλεγες: ναι αλλά τι μπάλα παίξαμε εμείς...

ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ (στο 3:42), φεύγει ο ΤΑΙΣΟΝ σαν δαιμονισμένος και δημιουργεί ΕΜΦΑΝΗ ανισοροπία. Ο παίκτης του γηπεδούχου τον ανατρέπει, πάει να παρακαλέσει να μην φάει κάρτα και ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ βλέπει τον άλλο να λέει ...παίζετε. Κι εκεί που θα έκανε φάση και "τελική" ο ΠΑΟΚ, έκανε φάση και "τελική" ο γηπεδούχος δηλαδή ο διαιτητής δεν ευνοεί απλά, αλλά ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ τις φάσεις και την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Αν προσθέσουμε και την ... διάθεση του Μανούχου ν' ακυρώσει το πρώτο γκολ με Βόλο φαίνεται ότι εισερχόμεθα σε μια εποχή που η διαιτησία θα διαμορφώνει όχι απλά αποτελέσματα αλλά και την ΤΑΚΤΙΚΗ του παιχνιδιού.

Γιατί ο Μανούχος μάς είπε ότι, ανεξάρτητα ποιες εντολές δίνει ο προπονητής (ο παίκτης που μάρκαρε τον ΕΚΟΝΓΚ είχε εντολή να τον μαρκάρει στα στημένα) , ο παίκτης "επηρεάζεται" από ένα οφ σάιντ και δεν μαρκάρει όποιον σημειώνει ΚΑΝΟΝΙΚΟ γκολ.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά ο "λαός του ΠΑΟΚ" βλέπει "λάθη" και "παραλείψεις" στο "στήσιμο" της ομάδος.

Δηλαδή η ομάδα της Λεωφόρου ισοφαρίζει τον ΠΑΟΚ την τελευταία στιγμή μέσα στο γήπεδό της, κι αυτό ήταν μια "λάθος" στιγμή του Ρουμάνου, γιατί πριν το 2015 ο ΠΑΟΚ έφευγε συνέχεια νικηφόρα από την Λεωφόρο.

Δηλαδή το ότι ο Ρουμάνος έπαιζε απέναντι σε 12 και 13 ο "λαός του ΠΑΟΚ " δεν το βλέπει; Τι βλέπει; Ό,τι του λέει ο εγωισμός του; Ότι του λένε τα ραδιόφωνα; Με ότι τον δηλητηριάζουν οι αργυρώνητοι της Θεσσαλονίκης;

Το ότι ο Ρουμάνος του πήρε το προπονητικό πορτοφόλι του Σέρβου Λεμονή το είδε κανείς; Το ότι του έδωσε χώρο και τον διέλυσε στην γρήγορη μετάβαση το είδε κανείς; Το ότι ο ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ είναι ταυτόχρονα δεξιό μπακ, δεξιό στόπερ και δεξιός χαφ, το βλέπει κανείς; Το ότι ο ΠΑΟΚ όσες αλλαγές και να κάνει παίζει την ΙΔΙΑ μπάλα το βλέπει κανείς;

Η Διοίκηση δεν χρειάζεται να βγάλει ανακοινώσεις κι ας αφήσει τον Ρουμάνο να τους τα λέει.

ΟΦΕΙΛΕΙ όμως ΑΜΕΣΑ να τον καλέσει για ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

Είναι η πιο ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ απάντηση για τους κάτω τους θρασύτατους.

Γιατί αλλιώς καλλιεργείται "κλίμα" για αμφισβήτηση ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ (σε λίγο πιθανολογώ θ' ακουστούν και ονόματα αντικαταστάτου).

Και μέσα σ' όλα εμφανίσθηκε και ο κ. Γιοβάνοβιτς που θυμήθηκε τον τελικό κυπέλλου...

Ο Ρουμάνος θυμάται πως τον έχασε! Εσύ κ. Γιοβάνοβιτς θυμάσαι πως τον "κέρδισες"; Γιατί ικανό σ' έχω να πεις ότι τον "κέρδισες" εσύ.

Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα είναι σαν ένα αγώνισμα σκυταλοδρομίας: στήνονται όλοι σε διαφορετικούς βατήρες και οι άλλοι κάνουν αντικανονικές αλλαγές, μπαίνουν στα κουλουάρ σου, ξεκινούν πριν πιστολιάσει ο αφέτης,, παρόλα αυτά τους φτάνεις, και τότε σου παίρνουν την σκυτάλη, τερματίζουν αυτοί πανηγυρίζουν και εσύ κάνεις κριτική τι δεν πήγε καλά στην κούρσα...

Αν αυτό νομίζεις ότι σε διακρίνει από ένα μίζερο, μεμψίμοιρο, εσωστρεφές και αυτοκαταστροφικό πρόσωπο συνέχισε!

Με τον ΠΑΟΚ μην ασχολείσαι...

Διαβάστε ακόμη...