Φτάσε όπου δεν μπορείς!

Πολύ μεγάλη η σημερινή ημέρα και ιστορική...
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Φτάσε όπου δεν μπορείς!

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ποδόσφαιρο με την μοναδική εκπροσώπηση από τον μεγάλο ΠΑΟΚ είναι έτοιμο ν' απολαύσει μια εξ ίσου πολύ μεγάλη ποδοσφαιρική ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ βραδιά, μακριά από την τοξικότητα του εγχώριου ποδοσφαιρικού υποπροϊόντος.

Πολύ ΤΥΧΕΡΟΙ αυτοί που θ' απολαύσουν σήμερα ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητος και θα μετέχουν από τα πρώτα βήματα στην πορεία προς τον τελικό του θεσμού.

Και προσέξτε μία σύμπτωση:

Το 1981 ο ΠΑΟΚ διέλυσε την Άιντραχτ που ένα χρόνο πριν το 1980 είχε κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο.

Το 2023 ο ΠΑΟΚ καλείται να "διαλύσει" την Άιντραχτ που ένα χρόνο πριν το 2022 κατέκτησε ευρωπαϊκό τίτλο.

Για να καταλάβετε για ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ μιλάμε, στο πρώτο γκολ ο ΣΙΓΓΑΣ κάνει μπαλιά με το εξωτερικό δεξί στον ΓΟΥΝΑΡΗ ο οποίος από δεξί μπακ βρέθηκε αριστερό εξτρέμ!

Σήμερα παίζουμε και φωνάζουμε για τον Γιώργο ΚΟΥΔΑ και την ευκαιρία που έχασε!

Σήμερα γράφουμε Ιστορία!

Σήμερα "γεννάμε" ΠΑΟΚτσάκια!

Υ Γ (1) Πρέπει να είμαστε όχι ο πιο άμπαλος αλλά ο ΠΙΟ ΦΟΒΙΚΟΣ λαός στον πλανήτη. Έγινε θέμα για τον ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ότι "έπαιζε" στην περιοχή μας η ομάδα της Λεωφόρου Δηλαδή χθες οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα, ειδικά στο β' ημίχρονο τι έπρεπε να κάνουν; Να εκτελέσουν τον προπονητή τους;

(2) Κοιταξτε τι γκολ ακυρώνει για χέρι της Σεβίλλης. Κοιτάξτε τι πέναλτι δίνει στην Νάπολι με χέρι από κόντρα. Και με τον Άρη με ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ ΜΑΝΣΕΤΑ ούτε το VAR δεν μίλησε. Τι συζητάμε; Την μπαρούφα "εσύ τι μπάλα έπαιξες";

Διαβάστε ακόμη...