Φτάσε όπου δεν μπορείς!

Πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο παιχνίδι σήμερα στην Γερμανία και για τον ΠΑΟΚ και για τους (απανταχού) Έλληνες...
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Φτάσε όπου δεν μπορείς!

Όχι τόσο για την "πρωτιά" του ομίλου που λένε οι διάφοροι άσχετοι ούτε για την παρουσία 7.000 ΠΑΟΚτσηδων στις κερκίδες, που έχουν ξαναβρεθεί σε κερκίδες μεγάλων γηπέδων.

Το παιχνίδι αυτό έχει την εξής ιδιαιτερότητα:

Για ΠΡΩΤΗ φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου μια ομάδα από πολύ ανεπτυγμένο αθλητισμό, δηλαδή από την Γερμανία, περιμένει μια ελληνική "πώς και πώς", σε αγώνα "ντέρμπι".

Για ΠΡΩΤΗ φορά μια ομάδα από πολύ ανεπτυγμένο αθλητισμό δηλαδή από τη Γερμανία, από το πρώτο παιχνίδι έδωσε χαρακτήρα "ή ταν ή επί τας" για τον επαναληπτικό.

Για ΠΡΩΤΗ φορά μια ομάδα από πολύ ανεπτυγμένο αθλητισμό δηλαδή από τη Γερμανία, με εγχώριους και ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ τίτλους "βλέπει στα μάτια" μια ελληνική ομάδα.

Για ΠΡΩΤΗ φορά μια ομάδα από πολύ ανεπτυγμένο αθλητισμό δηλαδή από τη Γερμανία, με εγχώριους και ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ τίτλους, θ' αντιμετωπίσει μια ελληνική ομάδα σαν να παιζει με την Μπάγερν ή την Μπαρτσελόνα.

Και βέβαια δεν είναι τυχαίο που η ομάδα αυτή είναι ο ΠΑΟΚ!

Η ομάδα του Λουτσέσκου, που ανάθεμα και αν καταλαβαίνουν 10 άνθρωποι σ' αυτήν την "χώρα" τι μπάλα παίζει και ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ έχει με τους άλλους των Αθηνών.

Που έβαλαν οι -να μην πω καλύτερα- στην ίδια μοίρα Ιωαννίδη και Κωνσταντέλια.

Που παίζει στην εθνική ο κάθε τυχαίος που δεν παίζει στην ομαδα του και δεν παίζει ο Κωνσταντέλιας.

Που ο άλλος ο "χαρτάκιας" αν τον έβαζε μετά το 2-1 επί των Γάλλων θα είχε γράψει το κοντέρ τουλάχιστον 3 υπέρ της Μικτής Αθηνών.

Εδώ να κάνω μια απαραίτητη διευκρίνιση:

Όταν αναφέρομαι στους "Αθηναίους" δεν εννοώ την συντριπτική πλειοψηφία των Αθηναίων φιλάθλων που έχουν πλήρως κατανοήσει το φαινόμενο Κωνσταντέλιας και τον αποθεώνουν.

Λέω για το άλλο κομμάτι, που πράττει με βάση υστερόβουλα και επίμεμπτα κριτήρια, ΚΟΝΤΡΑ στην λαϊκή θέληση και οπτική.

Ας είναι όμως...

Σημερα το βράδυ ο ΠΑΟΚ, οι ΠΑΟΚτσηδες και όλοι οι Έλληνες θ' απολαυσουν τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ και τον μεγάλο Κωνσταντέλια απέναντι σε καλύτερη ομάδα με μεγάλη ιστορία στο γερμανικό και ευρωπαϊκο ποδόσφαιρο, με γήπεδο της "Εθνικής Τράπεζας της Γερμανίας".

Αλλά και ο ΠΑΟΚ και ο Κωνσταντέλιας έχουν μια ... μοίρα ν' ακολουθήσουν:

Να "φτάσουν όπου δεν μπορουν"!

Διαβάστε ακόμη...