«Αχρείαστη η μεταγραφή του Γκαλίτσιου» (audio)

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95,5  φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Διονύσης Χασιώτης, και μίλησε για την κατάσταση στον Δικέφαλο.
Πηγή: metrosport.gr
«Αχρείαστη η μεταγραφή του Γκαλίτσιου» (audio)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το 4-4-2 του Τούντορ και τις συνεχείς αλλαγές συστήματος: «Νομίζω ότι ο ίδιος είναι ο αρμόδιος για το πώς θα παίξει η ομάδα. Αυτός γνωρίζει τους παίκτες τους ποδοσφαιριστές του και αν πιστεύει ότι αυτό το σύστημα θα οδηγήσει στη νίκη, τότε καλά κάνει»

Για τα συνεχή πειράματα του Τούντορ: «Αυτό έπρεπε να έχει γίνει στην περίοδο της προετοιμασίας. Σε αυτό το διάστημα έπρεπε να έχει κατασταλάξει για το πώς θα παίζει η ομάδα και ποιο σύστημα θα παίζει σε κάθε παιχνίδι. Πάντως σε ένα ματς κυπέλλου που κρίνεται μια πρόκριση, οι πειραματισμοί δεν είναι ότι καλύτερο»

Για το αν χωράνε στην ίδια 11αδα Αθανασιάδης- Μπερμπάτοφ: «Ο προπονητής είναι αυτός που θα ξεκαθαρίσει αυτό το κομμάτι. Σίγουρα μπορούν, αρκεί να ακολουθήσουν τις οδηγίες του προπονητή. Είναι και οι δυο διαφορετικές προσωπικότητες και μπορούν να βγάλουν το καλύτερο αποτέλεσμα, μέσω των οδηγιών του προπονητή».

Για την υπόθεση Γκαλίτσιου: «Αχρείαστη μεταγραφή. Υπάρχουν παίκτες να αγωνιστούν σε αυτή τη θέση και αν υπολογίσουμε και την αποχή που είχε, τότε δε θα βοηθούσε άμεσα, κάτι που χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ. Αυτό έγινε και τα προηγούμενα χρόνια οπού τον Γενάρη ερχόντουσαν ανέτοιμοι παίκτες που δεν μπορούσαν να βοηθήσουν»

Γιατί δε βελτιώνεται ο ΠΑΟΚ: «Σίγουρα πολλά πράματα δε γίνονται σωστά. Δεν είναι μόνο ένα κομμάτι που δεν πάει καλά. Όταν πολλά κομμάτια του «παζλ» δε κολλάνε σωστά δεν βγαίνει και το αντίστοιχο αποτέλεσμα. Και στην επιλογή προπονητή το καλοκαίρι και στους ανθρώπους που σχετίζονται με τη λειτουργία της ομάδας».

Ακούστε όσα είπε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...