Nίκη για την Κ15 επί του Άγιαξ!

Εντυπωσιακή στο ντεμπούτο της στο τουρνουά We Love Football, που διεξάγεται στη Μπολόνια, η Κ15 του ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 του Αγιαξ.
Nίκη για την Κ15 επί του Άγιαξ!

Δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι το σκορ θα μπορούσε να πάρει ευρύτερες διαστάσεις, αν δεν χάνονταν τέσσερα τετ α τετ από τους παίκτες του Δικεφάλου. Αύριο Παρασκευή 25.03 ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Αταλάντα.

Το σκορ άνοιξε ο Πουρναράς στο 35' αξιοποιώντας την πάσα του Βρακά και την υπέροχη ομαδική προσπάθεια στον άξονα. Ο Αγιαξ ισοφάρισε στο 45', ωστόσο ο ΠΑΟΚ αντέδρασε άμεσα με τον Πουρναρά να σκοράρει και πάλι, έπειτα από ασίστ του Θεοδωρίδη.

Ακολούθησαν τέσσερις χαμένες κλασικές ευκαιρίες για τον ΠΑΟΚ με τους Μπαταλαμά, Πουρναρά, Μαχαιρίδη και Μπούμπα. Ουσιαστικά, με εξαίρεση το γκολ, η ομάδα των Αλέξη Αλεξιάδη και Γιάννη Αμπατζίδη απειλήθηκε μία φορά, στο 20΄, ωστόσο τον κίνδυνο αποσόβησε άμεσα ο Ταλιχμανίδης.

Για τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν οι: Ταλιχμανίδης, Τάχατος, Γκουτζιουρίδης-Γρόσδης, Μουτζούρης, Μαχαιρίδης, Βουτσάς, Βρακάς-Προβατίδης, Ξιφιλίνος, Ατματζίδης, Πουρναράς, Μπαταλαμάς –Γεωργιάδης, Μπούμπας-Θεοδωρίδης.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...