Στον ημιτελικό του We Love Football η Κ15

Εξασφάλισε νωρίς – δίχως το όποιο άγχος του τρίτου και τελευταίου ματς του ομίλου κόντρα στην Γιουβέντους – την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά We Love Football η Κ15 του ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε 1-0 της πρωταθλήτριας Ιταλίας Αταλάντα.
Στον ημιτελικό του We Love Football η Κ15

Η Γιουβέντους ηττήθηκε από τον Αγιαξ στο άλλο ματς του ομίλου και ως εκ τούτου ο ΠΑΟΚ προκρίνεται ως πρώτος στον ημιτελικό της 27ης Μαρτίου – κατά πάσα πιθανότητα θα αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ – που θα διεξαχθεί στο Renato Dall'Ara στις 16.00.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε την πυγμή του κόντρα στην πολύ καλή Αταλάντα, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, έχασε κάποιες κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει και το πέτυχε τελικά, στο 45΄με μακρινό πλασέ του Βρακά.

Για τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν οι:

Tαλιχμανίδης Χρήστος, Μπαταλαμάς Αθανάσιος, Βουτσάς Χρήστος, Τάχατος Ευστάθιος, Παπαδόπουλος Δημήτριος, Μουτζούρης Αγγελος, Θεοδωρίδης Δημήτριος, Πουρνάρας Θεόδωρος, Βρακάς Γεώργιος, Μπούμπας Κωνσταντίνος, Καλφούντζος Δημήτριος, Μαχαιρίδης Χρήστος, Ξυφιλίνος Δημήτριος, Προβατίδης Ανέστης, Ατματζίδης Σπυρίδων, Γεωργιάδης Ζαχαρίας, Μπαταλαμάς Αναστάσιος, Βαρσαμίδης Στέφανος, Γκουτζιουρίδης Θεόδωρος, Γρόσδης Βασίλειος.

Διαβάστε ακόμη...