Νίκη με 2-1 επί της Άντερλεχτ η Κ15!

Πρώτο ματς, πρώτη νίκη, για την Κ15 στο τουρνουά We Love Football που διεξάγεται στη Μπολόνια από τις 12 έως τις 17 Απριλίου.
Νίκη με 2-1 επί της Άντερλεχτ η Κ15!

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 της Αντερλεχτ, δείχνοντας από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού τις διαθέσεις του.

Στο 13' ο Γρόσδης έκανε το 1-0 και στο 19΄ ο Αβεντισιάν διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ με μια υπέροχη εκτέλεση φάουλ. Η Αντερλεχτ μείωσε στο 55 σε 2-1. Αύριο Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Ιντερ στις 11.00 ώρα Ελλάδας.

Το We Love Football είναι ένα ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό τουρνουά, στο οποίο φέτος συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, οι Γιουβέντους, Μίλαν, Ιντερ, Ρόμα, Βέρντερ Βρέμης, Εβερτον, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ζενίτ, ακόμα και η Παλμπέιρας. Να υπενθυμίσουμε ότι στο περσινό τουρνουά η Κ15 έφτασε μέχρι τον τελικό, όπου ηττήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο ΠΑΟΚ συμμετέχει στο Γ΄ όμιλο με τις Ιντερ, Αντερλεχτ και Σασουόλο. Το πρόγραμμα αγώνων είναι: Μ. Τετάρτη 12.04 Αντερλεχτ – ΠΑΟΚ 11.00 (ώρα Ελλάδας), Μ. Πέμπτη ΠΑΟΚ – Ιντερ 11.00 (ώρα Ελλάδας) και Μ. Παρασκευή 14.04 Σασουόλο – ΠΑΟΚ 15.30 (ώρα Ελλάδας).

Οι προημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 15.04, ανήμερα το Πάσχα θα γίνουν οι ημιτελικοί στο γήπεδο Renato Dall' Ara, όπου φυσικά, θα διεξαχθεί και ο τελικός στις 17 Απριλίου.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Μπαλωμένος Κωνσταντίνος, Μακρής Δημοσθένης, Λαγωνίδης Γεώργιος, Κιουρτσίδης Ισαάκ, Καλτσίδης Θεόδωρος, Πύρτσιος Θεόδωρος, Γρηγοριάδης Κωνσταντίνος, Αβεντισιάν Αβέντις, Καλαϊτζής Γεώργιος, Θεοδωρίδης Ευθύμιος, Γρόσδης Βασίλειος, Παναγιώτου Παναγιώτης, Καραμπέρης Θωμάς, Σαπουντζής Αναστάσιος, Τεμερτζόγλου Αναστάσιος, Τσέλιος Αναστάσιος, Τσοπούρογλου Δημήτριος, Σαρέγκος Ιωάννης, Αλτιντζής Βασίλειος, Γκορτεζιάνι Βασίλειος και Κωνσταντέλιας Ιωάννης.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Ζαζόπουλος Αγγελος, Καζάνας Κωνσταντίνος, Παπανικολάου Αγγελος και ο φυσιοθεραπευτής Βαγγέλης Βασιλειάδης.

Διαβάστε ακόμη...