"Εμείς την πρόκριση"

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για τον κυριακάτικο αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τις Ελπίδες Καρδίτσας στην Τριανδρία, μπήκε η ομάδα μας, με τις "ασπρόμαυρες" να έχουν το μυαλό τους στη νίκη, που θα τις στείλει στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης.
"Εμείς την πρόκριση"

Στο paokwomansoccer μίλησαν τρεις αθλήτριες του Δικεφάλου, οι οποίες εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την έκβαση της αναμέτρησης με τις Θεσσαλές...

ΧΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:
Την ερχόμενη Κυριακή αντιμετωπίζουμε τις Ελπίδες Καρδίτσας, μια ομάδα πάντοτε ανταγωνιστική ιδιαίτερα απέναντί μας, που είμαστε τόσα χρόνια πρωταθλήτριες. Θα τα δώσουμε όλα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, έτσι όπως αρμόζει στον χαρακτήρα μας. Είτε αγωνιζόμαστε για το πρωτάθλημα, είτε για το κύπελλο, αν συμπεριφερθούμε αγωνιστικά στο υψηλό στάνταρ μας, στα ελληνικά δεδομένα δεν υπάρχει κάποιος αντίπαλος που να μας προβληματίζει...

ΕΦΗ ΜΠΡΑΜΕ:
Είναι ένα ματς όπως όλα τ' άλλα. Δε νομίζω ότι φοβόμαστε κάτι, θα παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, γιατί είμαστε σε καλή φόρμα. Δεν σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο αρνητικού αποτελέσματος, είμαστε συγκεντρωμένες στον στόχο μας, που είναι η νίκη-πρόκριση.

ΓΕΛΕΝΑ ΝΤΙΜΙΤΡΙΓΕΒΙΤΣ:
Θα καλέσω τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει για ακόμα μία νίκη προς έναν ακόμη στόχο μας, που είναι το κύπελλο. Η δύναμη που παίρνουμε από τους φιλάθλους μας είναι σημαντική. Οι Ελπίδες Καρδίτσας είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, αλλά εάν εμείς παίξουμε αυτό που μπορούμε, θα προκριθούμε.

Διαβάστε ακόμη...