Πρόβα τζενεράλε με εξάρα στα Χανιά!

Σε εξ αναβολής παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής του γυναικείου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, ο ΠΑΟΚ διέλυσε στην Κρήτη, στο γήπεδο Μουρνιών, τον Α.Ο. Χανίων με 6-0!
Πρόβα τζενεράλε με εξάρα στα Χανιά!

Ο Δικέφαλος τελείωσε ιδανικά ένα πρωτάθλημα το οποίο είχε κατακτήσει μαθηματικά εδώ και αρκετές αγωνιστικές, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, δείχνοντας πως είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα ενόψει του Final - 4 του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί 20-22/5 στη Χαλκίδα.

Τρία γκολ για τον ΠΑΟΚ σημείωσε η Δήμητρα Παντελιάδου και από ένα η Μπράμε, η Μάρκου και η Ντιμιτρίεβιτς. Οι παίκτριες του Κατηκαρίδη ολοκλήρωσαν τη σεζόν αήττητες, με 17 νίκες και μία ισοπαλία, συγκεντρώνοντας 52 βαθμούς! Νούμερα που ασφαλώς μόνο απαρατήρητα δεν περνάνε!

 H σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Βλασιάδου, Χατζηγιαννίδου, Αδαμάκη, Δημητρίου, Γεωργίου, Μπράμε (Τσακίρη), Σακελλάρη (Γιάννου Δ.), Παντελιάδου, Μάρκου, Ντιμιτρίεβιτς.

Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται σήμερα  με τα παιχνίδια (ώρα έναρξης στις 16:00):

Ατρόμητος – Νέοι Εργοτέλη (Γήπεδο Ηφαίστου Περιστερίου)

Τρίκαλα – Αμαζόνες Δράμας (Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων)

Διαβάστε ακόμη...