Kick off μείον δύο ...
Η μεγάλη ώρα πλησιάζει, η σεζόν ξεκινά κι ο ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα ετοιμάζεται να ριχτεί στη... μάχη της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.
SHARE:

Η προπόνηση της Κυριακής πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα κάτω από συνθήκες καύσωνα παρά το πρωινό της ώρας. Ο Πορτογάλος τεχνικός, ειδικά όσο μετράμε αντίστροφα για τη σέντρα, δουλεύει συνεχώς στον τομέα της τακτικής προκειμένου να πάρει από τους ποδοσφαιριστές του αυτό ακριβώς που ζητάει προκειμένου να έρθει η πρόκριση.
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολουθεί αγωγή, ωστόσο, προπονήθηκε κανονικά και καταβάλλει προσπάθεια να είναι 100% έτοιμος για τον αγώνα της Τρίτης (06.08), όπως κι ο Πέδρο Ενρίκε , ο οποίος επίσης ακολούθησε το μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος.
Τη Δευτέρα (05.08) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 09:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, με την προπόνηση να είναι ανοικτή τα πρώτα 15' για τους εκπροσώπους του Τύπου.
TAGS: