25η Μαρτίου με πολύ ποδόσφαιρο

Υψηλού ρυθμού κι έντασης, βασισμένη στις αρχές του ποδοσφαίρου που θέλει να περάσει ο Βλάνταν Ίβιτς ήταν η προπόνηση της Παρασκευής στη Νέα Μεσημβρία.
25η Μαρτίου με πολύ ποδόσφαιρο

Το πρόγραμμα ήταν γεμάτο δράση. Ποδοσφαιρική δράση. Πέρα από παιχνίδια κυκλοφορίας και κατοχής σε μικρό χώρο και υπό το καθεστώς πίεσης, το ασκησιολόγιο είχε επιθετική κι αμυντική λειτουργία σε καταστάσεις επίθεσης 4 εναντίον 3 και αγώνα συγκεκριμένου στόχου με δύο ομάδες και τέσσερις εστίες.

Ο Τέρι Αντόνις έκανε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και συμμετείχε σε κομμάτι της προπόνησης, ενώ οι Γκόικο Τσίμιροτ, Δημήτρης Χατζηισαΐας συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Γιάννης Μυστακίδης έμειναν στο γυμναστήριο για θεραπεία.

Σε ό,τι αφορά στις εξετάσεις του Ζάιρο, τ' αποτελέσματα της μαγνητικής ήταν καθαρά, ωστόσο επειδή ο ποδοσφαιριστής έδειξε συμπτώματα επιβάρυνσης στο σημείο του παλιού του τραυματισμού, τις επόμενες μέρες θ΄ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης, έτσι ώστε να αποφευχθεί το ρίσκο να παρουσιάσει νέο πρόβλημα.

Στην προπόνηση συμμετείχαν οι Κρίστιαν Κούστα, Γιώργος Κτιστόπουλος, Αριστείδης Παναγιωτίδης από την Κ20.

Το Σάββατο (26.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας χωρίς τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας.

Διαβάστε ακόμη...