Μπροστά του μόνο το Αγρίνιο

Ο Δικέφαλος προετοιμάζεται για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό...
Πηγή: paok24.com
Μπροστά του μόνο το Αγρίνιο
Photo Credits: @paokfc.gr website

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο, στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει ως μόνο στόχο να αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, κρατώντας βέβαια την εμφάνιση που έκανε στη Λεωφόρο, και να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έδωσε μια μέρα ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, γεγονός απαραίτητο για την πνευματική τους ξεκούραση, μετά από ένα τόσο δύσκολο βράδυ, αλλά και σωματική, μιας και ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε για 120 λεπτά στο τέταρτο διαδοχικό ντέρμπι με κάποιον εκ των ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, σε δέκα μέρες.

Για το παιχνίδι της Κυριακής, δεν θα πρέπει να υπολογίζεται ο Ράχμαν Μπάμπα, ο οποίος είχε τη σφοδρή σύγκρουση με τον Βαγιαννίδη και θα πρέπει να προσεχθεί ενώ δεδομένα εκτός είναι ο Γουίλιαμ Τρόοστ – Εκόνγκ και ο Μπράντον Τόμας. 

Ο πρώτος γύρισε με τραυματισμό από το Copa Africa ενώ ο Ισπανός επιθετικός εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής, έχοντας συμπληρώσει κάρτες. Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί η κατάσταση του Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος αποχώρησε με θέμα τραυματισμού στο 4ο λεπτό στη Λεωφόρο και θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Διαβάστε ακόμη...