Μεγάλο τρίποντο με ανατροπή! (vds)

Για την 24η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό με 1-3, αν και ήταν πίσω στο σκορ μέχρι το 72'...
Μεγάλο τρίποντο με ανατροπή! (vds)
Photo Credits: @paokfc.gr website

Ο Ράζβαν Κουτσέσκου παρέταξε το αρχικό σχήμα τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Σάστρε, Κουλιεράκη, Κεντζιόρα, Ράφα Σοάρες, αμυντικά χαφ τους Μεϊτέ, Μάρκο Αντόνιο, μπροστά τους τους Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Κωνσταντέλια και στην κορυφή της επίθεσης τον Τζίμα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και αφού απείλησαν με ανάποδο ψαλίδι του Χατζηθεοδωρίδη στο 5΄, στο ίδιο λεπτό ο ίδιος παίκτης με μακρινή βολίδα πέτυχε το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ σταδιακά πήρε μέτρα στο γήπεδο και είχε δοκάρι στο 12΄ σε φάουλ που εκτέλεσε ο Μουργκ. Η ομάδα είχε την κατοχή της μπάλας σε συντριπτικά ποσοστά, όμως δεν απειλούσε καθώς υπήρξαν κακές επιλογές στο δημιουργικό κομμάτι και αβίαστα λάθη.

Στο 35΄ο Σενγκέλια είδε τον Ζίβκοβιτς να αποκρούσει σε κόρνερ την προσπάθειά του και στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτουο ΠΑΟΚ είχε και νέο δοκάρι με το σουτ του Κωνσταντέλια.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης πέρασε στο ματς ο Σαμάτα στη θέση του Τζίμα, που αυτή τη φορά δεν τα πήγε όσο καλά θα περιμέναμε. Στο 60΄ Κωνσταντέλιας σκόραρε, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ του Ντεσπόντοφ (πρέπει να ήταν) σύμφωνα με την γνωμοδότηση του VAR, αν και πάλι οι γραμμές φάνηκαν να μπαίνουν όπως να ' ναι. 

Τα λεπτά περνούσαν, το άγχος είχε αρχίσει να μας κυριεύει και στο 72΄, ο Σάστρε με σέντρα σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ένα λεπτό αργότερα ο ΠΑΟΚ πήρε κεφάλι στο σκορ, ολοκληρώνοντας την ανατροπή, με καταπληκτική εκτέλεση του Αντρίγια ...

Στο 80΄ ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς απέκρουσε την κεφαλιά του Τορεχόν, για να έρθει στο 90' ο Κωνσταντέλιας να κλειδώσει το διπλό σημειώνοντας το 1-3.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός: Τσάβες, Μαλής, Μλάντεν, Στάγιτς, Λιάβας (81΄ Μαυρίας), Τορεχόν, Τσιγγάρας (81΄ Πέρες), Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης (64΄ Ντουάρτε), Σενγκέλια (64΄ Ντίας), Πέδρο (81΄ Λομόνακο).

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Σοάρες (73΄ Οτο), Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο (63΄ Οζντόεφ), Ντεσπόντοφ (81΄ Σβαμπ), Κωνσταντέλιας, Μουργκ (63΄ Ζίβκοβιτς), Τζίμας (46΄ Σαμάτα).

Διαβάστε ακόμη...