Χαιρετίσματα από την ερωτική Θεσσαλονίκη ...

Τεράστιο διπλό για τον ΠΑΟΚ που επικράτησε με 2-3 μέσα στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Χαιρετίσματα από την ερωτική Θεσσαλονίκη ...
Photo Credits: @paokfc.gr website

Μετά την γκέλα της πρώτης αγωνιστικής, ήταν ένα κομβικό παιχνίδι, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει να είναι μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου. Η νίκη έπρεπε να έρθει και να θυμίσει σε όλους πως η ομάδα είναι παρούσα και στα ντέρμπι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε για την ομάδα ιδανικά, αφού εκμεταλλεύτηκε το όνειρο που είδε ο αντίπαλος προπονητής που ξεκίνησε με δύο επιθετικούς και σκόραρε στο δεύτερο λεπτό μεταφέροντας το άγχος στον αντίπαλο.

Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ιδανική. Ναι μεν ο Δικέφαλος είχε δύο κλασικές ευκαιρίες για να κάνει το 0-2, αλλά η εικόνα του δεν ήταν πειστική. Έδωσε πολλά μέτρα στον αντίπαλο και το δίδυμο στα χαφ ήταν πολύ soft με αποτέλεσμα να χάνεται η μπάλα στο pressing του αντιπάλου, αλλά και να είμαστε συνεχώς δεύτεροι σε όλες τις μπαλιές στο κέντρο. Μια εικόνα δηλαδή άκρως αντίθετη από αυτή που είδαμε στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας, κόντρα στη Δυναμό Ζάγκρεμπ στην Τούμπα.

Αποτέλεσμα της εικόνας αυτής ήταν να έρθει η ισοφάριση, αλλά ευτυχώς η ομάδα αντέδρασε άμεσα και με εξαιρετικό τρόπο πήγε προηγούμενη με 1-2 στην ανάπαυλα.

Ένα περίεργο πρώτο ημίχρονο στο οποίο μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην είχε γενικά καλή εικόνα, ωστόσο έβαλε δύο γκολ και έχασε άλλες δυο κλασικές ευκαιρίες!

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι χάθηκε μεγάλη ευκαιρία με τον Τόμας για να γίνει το 1-3 και κατόπιν ο αντίπαλος πίεσε, εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έπαιζε χωρίς τον βασικό του αριστερό μπακ και με δύο αριστεροπόδαρα στόπερ.

Ο Δικέφαλος άντεξε στην πίεση, πέτυχε το 1-3, πήρε μετά από καιρό πράγματα από τα φορ του και μπορεί μετά να καρδιοχτυπήσαμε, ωστόσο η νίκη ήρθε και η ομάδα συνεχίζει να ονειρεύεται.

Υ.Γ: Μπράβο στον Κουλιεράκη που ήταν κορυφαίος παρότι έπαιζε ένα ολόκληρο ημίχρονο με ανάποδο πόδι.

Υ.Γ1: Περιμένω όλους τους υπερευαίσθητους εισαγγελείς, την ΕΠΟ και την ΔΕΑΒ να καταδικάσουν το χθεσινό κορεό υποκίνησης βίας καθώς και τα εμετικά αντεθνικά συνθήματα που χωρίζουν την Ελλάδα στα δύο.

Υ.Γ2: Η Θεσσαλονίκη υπήρξε κάποτε συμβασιλεύουσα. Συμπρωτεύουσα δεν υπήρξε ποτέ.

Διαβάστε ακόμη...