«Aξίζουν προσοχής οι Κωνσταντέλιας και Κουλιεράκης»

Ο άμεσος συνεργάτης του Λουτσέσκου, Πάολο Καστορίνα, για τους δύο Έλληνες άσους του ΠΑΟΚ και την Κλαμπ Μπριζ!
Πηγή: paok24.com
«Aξίζουν προσοχής οι Κωνσταντέλιας και Κουλιεράκης»

Την άποψη του άμεσου συνεργάτη του Ράζβαν Λουτσέσκου, Πάολο Καστορίνα, για την Κλαμπ Μπριζ, ζήτησε ιταλικό Μέσο με αφορμή την σημερινή πρώτη αναμέτρηση της Φιορεντίνα με τους Βέλγους, στο πλαίσιο των πρώτων ημιτελικών του Europa Conference League.

«Αναμφίβολα, το ότι η Κλαμπ Μπριζ έφτασε σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης, σημαίνει ότι είναι μια ομάδα με αρκετές ποδοσφαιρικές αξίες. Όμως πρέπει να παραδεχθώ πως έμεινα έκπληκτος από την ποιότητα τους, τις ιδέες τους για το παιχνίδι, την αθλητική τους φρεσκάδα. Είναι μια ομάδα που μου άφησε κάτι θετικό, ότι είχαν το κάτι παραπάνω από εμάς.

Τους παρακολουθώ με ιδιαίτερη προσοχή, έχουν αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Ακόμα και στο πρωτάθλημα κατάφεραν να επιστρέψουν. θα τολμούσα να το χαρακτηρίσω θαύμα. Ωφελήθηκαν πραγματικά από την αλλαγή προπονητή. Όσο για τους παίκτης που ξεχωρίζω, είναι ο Νούσα, που σίγουρα θα τον ακούσουμε τα επόμενα χρόνια στην Ευρώπη, αλλά και ο αρχηγός τους, Βανάκεν. Γενικότερα είναι μια καλή νεανική ομάδα, με αξιοπρόσεκτη πορεία» τόνισε ο Καστορίνα, ενώ ερωτηθείς για τους Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη, απάντησε:

«Για αυτά τα παιδιά είναι άλλο πράγμα να λαμβάνουν την αναγνώριση μέσω του ελληνικού πρωταθλήματος και άλλο να καταφέρνουν να καθιερώνονται σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση, όπως το Conference League. Εκεί αρχίζουν να ενδιαφέρουν περισσότερο άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους και νομίζω ότι έχουν αποδείξει την ποιότητα τους.

Όταν ένας Έλληνας αμυντικός, ο Κουλιεράκης, σκοράρει 4-5 ευρωπαϊκά γκολ σε 12 παιχνίδια και ο Κωνσταντέλιας βάζει ακόμα πέντε, είναι μια αρχή για να γίνουν ακόμα καλύτεροι. Αξίζουν την προσοχή που λαμβάνουν, έχουν προοπτικές και τα πάνε πολύ καλά στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...