25/3/2016: Η Επανάσταση συνεχίζεται!

Ειλικρινά ρε φίλε, υπάρχουν τόσα ζητήματα στον κόσμο αλλά κυρίως στην πατρίδα μας την Ελλάδα, αλλά, αν το θες το πιστεύεις, δεν με απασχολούν καθόλου.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
25/3/2016: Η Επανάσταση συνεχίζεται!

Και τι έγινε που πλέον φοβάται ο Ευρωπαίος πολίτης να μετακινηθεί με το μετρό (το Αθηναϊκό κράτος έχει απαλλάξει τον Θεσσαλονικιό απ΄ αυτό το άγχος ), και τι έγινε που οι φερόμενοι πρόσφυγες τείνουν να φτάσουν σε αριθμό μια πόλη σαν την Λάρισα, και τι έγινε που είναι ΑΓΝΩΣΤΟ τι θα συμβεί στην Ελλάδα, όταν θα τελειώσουν τα χρηματικά αποθεματικά τους, και τι έγινε που η τοποθέτησή τους γίνεται σε συντριπτικό βαθμό στην Βόρειο Ελλάδα και κοντά σε στρατιωτικές μονάδες, εμένα, φίλε, ο μεγάλος καημός μου είναι άλλος και είναι και μεγάλος: αν θα συνεχισθεί το κύπελλο Αθήνας!

Εύχομαι η προσφυγή της Ερυθρόλευκης Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Συμβούλιο της Επικρατείας να έχει τύχει, αν και δεν το βλέπω με τις αρχιδιές που περιλαμβάνει ως λόγους προσφυγής.

Και έτσι λόγω της σημερινής εορτής, μου ήλθε στο μυαλό, η δήλωση κύκλων από την εγκληματική οργάνωση μετά τον ημιτελικό με τον Ουλιμπιάγκους. Ανέφεραν οι κύκλοι:

" Επειδή κάποιοι έχουν αδυναμία στην Τρούμπα, καληνυχτίζουμε με τον "Χορό του Σάκαινα"! Κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθουμε στους ανύπαρκτους ότι στην Τρούμπα εκείνης της εποχής ΚΟΥΜΑΝΤΟ έκαναν οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΜΑΓΚΕΣ (Πειραιώτες, Κρητικοί και φυσικά ΜΑΝΙΑΤΕΣ). Τα κορίτσια πάλι ήταν από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Θα σας μάθουμε Ιστορία αν θέλετε γιατί είστε ευαίσθητοι βλέπω. Ίσα λοιπόν και ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ."

Έτσι σε μια ημέρα που προσφέρεται για Ιστορική, γενικώς, αναδρομή, καλό θα είναι να ασχοληθούμε με τις «ιστορικές» δηλώσεις της εγκληματικής οργανώσεως που περιλαμβάνουν αναφορές που άπτονται πολλών μορφών δράσεως!

Υπάρχει αναφορά στον «χορό του Σάκαινα». Καλλιτεχνικές ανησυχίες σε δίποδα, δεν είναι συνηθισμένες και γι' αυτό από την χαρά τους που βρίσκουν την δίοδο να εξανθρωπισθούν μέσω της μουσικής, όλως βλακωδώς, λόγω και της ελλείψεως λογικής που διακρίνει τα ζώα, οικειοποιούνται, αυτά που ανακαλύπτουν, ως δικά τους.

Καλό λοιπόν είναι να μάθουν τα δίποδα της εγκληματικής οργανώσεως ότι ο συγκεκριμένος χορός είναι «χασάπικο». Λοιπόν, αν αγαπητά ζώα, παρουσιάσετε έστω ένα χασάπικο πριν την μικρασιατική καταστροφή που παρήχθη στον Piraeus, εγώ δεν θ' ασχοληθώ εκ νέου μαζί σας.

Δεν θα βρείτε αγαπητά ζώα της εγκληματική οργανώσεως για τον απλό λόγο ότι μέχρι την Καταστροφή της Μικράς Ασίας, η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ πρωτεύουσα της Ελλάδος, σε όλες τις δράσεις, οικονομικές, καλλιτεχνικές , κοσμικές ακόμη και αθλητικές ήταν η ΣΜΥΡΝΗ, η οποία παρήγαγε ΜΟΥΣΙΚΗ που κατέκλυσε όλη την Ευρώπη. Έτσι λοιπόν αγαπητά ζώα, χασάπικα και ζεϊμπέκικο και καρσιλαμάδες, ήταν για τους προγόνους σας ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.

Επειδή όμως οι «συνωστισμένοι» ατυχώς και δυστυχώς βρέθηκαν στην πόλη σας, αναγκαστικά σας έμαθαν και μουσική και χορό, και ανακαλύψατε τον κόσμο καθώς και το ποδόσφαιρο. Και ο αεροπόρος Καμπέρος, έφτιαξe την γνωστή ομάδα του Piraeus. Kαι ξέρεις αγαπητό δίποδο ποια χρώματα έβαλε/επέλεξε για την ομάδα; Το κόκκινο και το άσπρο.

Ξέρεις γιατί: «Είναι τα χρώματα του κολεγίου του Κέϊμπριτζ και άλλωστε θεωρούνται στη Βρετανία τα χρώματα της υπεροχής». Όπως κατάλαβες δίποδό μου που παριστάνεις τον «άνδρα» και τον ... Ελληναρά, εσύ που με λές και ... Βούλγαρο, εσύ που μιλάς για «φιλοξενούμενους», είσαι ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΣ και ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΣ από τα γενοφάσκια σου Και παριστάνεις τον Ελληναρά όταν μέσα στην πόλη σου στο πιο κεντρικό σημείο στην Καλλίπολη το περίπτερο που είναι προς την παραλία έχει από χρόνια στις τέσσερεις πλευρές του την λέξη «kiosk», όταν επί εποχής Κοσκωτά είχε στο ρόστερ πάνω από 15 βορειοελλαδίτες και φώναζες «βούλγαροι». Λογικό το βρίσκω, πάντως για αντίδραση ζώων

Και έρχεσαι μετά και μιλάς για ΜΑΝΙΑΤΕΣ. Εδώ αγαπητό ζώο της εγκληματικής οργανώσεως, η προφανής σεξουαλική σου έλλειψη σε κάνει να βλέπεις Μανιάτες σε σχέση με «νταβατζηλίκι».

Δεν μπορώ να μην σεβαστώ το εξώφθαλμο πρόβλημά σου, αλλά αγαπητό ζώο, καλό θα είναι πρώτα να μάθεις να διαβάζεις, αναλφάβητο όν , και μετά να διαβάσεις για την Μάνη και τους Μανιάτες. Θα σε πω μόνο, ότι ο Μανιάτης στο «ψευτορωμέικο» που στήθηκε μετά την επανάσταση του 1821 είναι ταυτισμένος με την επανάσταση σε κάθε μορφής εξουσία. Όταν πήγε ο Οθωνας να γκρεμίσει του πύργους, ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ όλους του άνδρες του και τους διαπόμπευσαν, όταν πήγε ο αποσπασματάρχης Χωροφυλακής Τσακανίκας να τους βάλει σε «τάξη» τον συνέλαβαν και του ξήλωσαν τα γαλόνια (υπάρχει και σχετικό τραγούδι).

Μανιάτης ήταν ο ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ Ηλίας ΜΠΑΖΙΝΑΣ, που ήταν οπαδός της ομάδος του Piraeus, αλλά διάβασε, ρε ζώο τι έχει γράψει για τον ΠΑΟΚ...

Μανιάτες πολέμησαν στον Μακεδονικό αγώνα, και η οικογένεια των Μαυρομιχαλαίων είχε απώτατη καταγωγή από την Καρδία της Θράκης. Και μιλάς εσύ ρε λούστρο για τους Μανιάτες, στην Τρούμπα; Τόσο ρε δίποδο τους εξευτέλισες;

Στο λέω αυτό αγαπητό ζώο μέλος της εγκληματικής οργανώσεως γιατί εδώ και χρόνια ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣΕΙ ένα σημαντικό γεωγραφικό κομμάτι ακμής ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ σε «βόρειους» και «νότιους», σε «αθηναίους» και «βούλγαρους», σε «Έλληνες» και Κύπριους, σε «Έλληνες» και Ρωσοπόντιους, σε «Έλληνες» και ... Αλβανούς. Και είσαι αγαπητό ζώο τόσο, μα τόσο ανιστόρητος που δεν ξέρεις ότι Βούλγαροι στον Βορρά ΟΥΔΕΠΟΤΕ κατοίκησαν ή κυριάρχησαν, τον λιγουρεύτηκαν τον Βορρά, ουδέποτε όμως κυριάρχησαν, γιατί κάποια κρίσιμη στιγμή ο Βασιλάκης τους άφησε όλους τυφλούς.

Είσαι τόσο μα τόσο ανθέλληνας, αγαπητό ζώο, που αποκαλείς Κύπριο και όχι ΕΛΛΗΝΑ τον ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ που κάηκε ζωντανός στον Μαχαιρά για ενωθεί η Κύπρος με την εγκληματική σου οργάνωση και τον 17χρονο ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗ που κρεμάσθηκε από τις Αγγλίδες αδελφές γιατί θεωρούσε την πρωτεύουσά σου το σπίτι της «μάνας Ελλάδας»

Είσαι τόσο μα τόσο Αθηναίος που θεωρείς Ρώσους τους κατοίκους της Μαριούπολης στην Κριμαία, όταν οι ΕΛΛΗΝΕΣ εκεί εκδίδουν CD τραγουδώντας το τραγούδι του «νεκρού αδελφού».

Ξέρω αγαπητό ζώο, έτοιμος είσαι να με πείς ότι ξεκίνησες από τα χώματά σου τον απελευθερωτικό αγώνα. Ποια χώματά σου και ποιον απελευθερωτικό αγώνα και πότε; Θες να σε πω ΠΟΤΕ ακριβώς ξεκίνησε ο απελευθερωτικός αγώνας;

«..Την πρώτη επανάσταση την έκαναν οι Μακεδόνες το 1495, όταν ο Κάρολος ο Η΄ της Γαλλίας θέλησε να κυριεύσει την Κων/πολη βαδίζοντας μέσω της Εγνατίας Οδού. Οι Μακεδόνες παίρνοντας θάρρος επαναστάτησαν εναντίων των Τούρκων, ιδιαίτερα δε, η Δυτική Μακεδονία, πιάνοντας τις διαβάσεις της Βόρειας Πίνδου. Τον Κάρολο όμως φρόντισε να τον "συνετίσει" ο Πάπας και οι Ιταλοί ηγεμόνες. Έτσι οι επαναστατημένοι Μακεδόνες εγκαταλείφθηκαν μόνοι τους και κατασφάχτηκαν τότε από το Σουλτάνο Βαγιαζήτ τον Β'. 

Νέα επαναστατική ατμόσφαιρα συναντάμε το 1571, όταν οι ενωμένοι στόλοι του Πάπα των Ενετών και της Ισπανίας καταναυμάχησαν τον τουρκικό στόλο στη Ναύπακτο. Τότε ξεσηκώθηκε όλη η Ελλάδα, μαζί και οι Μακεδόνες. Μόλις όμως τα κράτη αυτά σταμάτησαν τις επιχειρήσεις τους, εγκατέλειψαν τους επαναστατημένους μόνους και αβοήθητους. 

Άλλη επαναστατική πράξη ήταν αυτή που ξέσπασε στην Βόρειο Ήπειρο από τον Επίσκοπο Αχρίδος Αθανάσιο, που το καλοκαίρι του 1596 ξεσήκωσε τους χειμαριώτες που συγκέντρωσαν 1500 άνδρες και μαζί και λίγους φιλέλληνες Ισπανούς, χωρίς όμως αξιομνημόνευτο αποτέλεσμα, εκτός από την αίσθηση ότι πλέον , ο Τούρκος, δεν ήταν ακτύπητος. Σ' αυτήν την χρονική περίοδο ξεχωρίζει η φυσιογνωμία του ΤΟΥ Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Α ΜΟΝΑΧΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ του επονομασθέντος «σκυλόσοφου" ΚΑΙ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΟΥ 1611 ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ...»

Να συνεχίσω ζώο μου; Άκου και διάβασε ΖΗΔΡΟΣ, ΠαπαΘύμιος Βλαχάβας, οι ΖΙΑΚΑΙΟΙ (για 100 χρόνια πολεμούσαν του Τούρκους), Νικοτσάρας, Μειντάνης (σλαβόφωνος), Διαμαντής ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΛΙΑΚΟΣ, Δήμος ΣΤΑΘΑΣ, Εμμανουήλ ΠΑΠΠΑΣ που έδωσε τους γιους του και Οοοοοολα τα υπάρχοντα στον αγώνα, καπετάν ΧΑΨΑΣ, Αθανάσιος ΜΠΕΛΙΑΣ από την κορνοφωλιά Έβρου, το κίνημα της Γκίμπραινας στην Θράκη.

Ο Καρατάσος, που έβαλε τα τσιράκια σου να φέρουν σημαντικά προβλήματα στην κατασκευή γηπέδου στο στρατόπεδο που φέρει τ' όνομά του, πολέμησε στην έξοδο του Μεσολογγίου.

Στην Ιερισσό εσφάγησαν οι κάτοικοι σε χορό που ακόμη και σήμερα χορεύεται και ΚΑΝΕΙΣ Iερισσιώτης, δεν θέλει να μην τον χορέψει!

Στην Νάουσα έχουμε άλλο Ζάλογγο, το οποίο δεν γνωρίζω, αν η συντοπίτισσά σου Ρεπούση το έχει περιβάλλει με την έγκριτη αναγνώρισή της.

Για να σε δώσω να καταλάβεις τι ακριβώς συνέβαινε στον χώρο που τότε ΔΕΝ ΛΕΓΟΤΑΝ ΕΛΛΑΔΑ και δεν είχε και πρωτεύουσα, ο Ιωάννης ΦΙΛΗΜΩΝ λέει χαρακτηριστικά: " αν οι Έλληνες έμποροι της Δύσης εκυοφόρησαν την επανάσταση τον '21 και Έλληνες έμποροι της Οδησσού την γέννησαν, Έλληνες της Θράκης την εθήλασαν"

Βλέπεις αγαπητό ζώο, σε δύο γραμμές ο ΦΙΛΗΜΩΝ στα είπε όλα: ΕΛΛΗΝΕΣ της Δύσης, ΕΛΛΗΝΕΣ στην Οδησσό, ΕΛΛΗΝΕΣ στην Θράκη.

Τι κοινό ένωνε ΟΛΟΥΣ αυτούς τους ΕΛΛΗΝΕΣ, Ανδρέα Ανδιανόπουλε, που μιλάς για «φιλοξενούμενους»; Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και όχι η εγκληματική οργάνωσή σου με τα ξενοκίνητα κίνητρα της... Η έδρα της οργανώσεώς σας και η κρατική ισχύς της ΕΠΙΝΟΗΘΗΚΑΝ απ' αυτούς που ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ διαχρονικά τον ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ χαρακτήρα του ελληνικού πολιτισμού και της ελληνικής Παιδείας, προκειμένου αυτό το ΕΥΡΥ ΦΑΣΜΑ πολιτιστικής αυτοτέλειας να το περιχαρακώσουν, να το περιορίσουν και ΤΕΛΙΚΑ να το ελέγχξουν, δίνοντάς του ΤΟΠΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Και για να τελειώνουμε :

ΠΡΩΤΟΝ: Μια επανάσταση δεν ξεκινά ΠΟΤΕ κοντά στην καρδιά του εχθρού, γιατί είναι καταδικασμένη ν' αποτύχει.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Ποτέ δεν πολεμούν αντάρτες εναντίον ΤΑΚΤΙΚΟΥ Στρατού. Δηλαδή τι ήθελες; Να πολεμήσουν οι δολιοφθορείς του βουνού στις πεδιάδες της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας, απέναντι σε ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ στρατό; Μαλάκας ήταν ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ που τους πέρασε από τα Δερβενάκια;

ΤΡΙΤΟΝ: Εδαφολογικά η Ρούμελη και ο Μοριάς, με τα βουνά και τα βράχια, ήταν οι ενδεδειγμένοι τόποι για ανταρτοπόλεμο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ και κυρίως ΜΑΚΡΙΑ από την καρδιά της οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Σε κούρασα , αγαπητό ζώο και εσύ «γ@μησες» εχθές με την ποινή που επέβαλες στον ΠΑΟΚ. Ρε ζώο δεν καταλαβαίνεις ότι « ο ΠΑΟΚ δεν είναι πρόβατο σφαγμένο, ΟΛΟΥΣ τους βαθμούς τους κάνει δώρο στο κατεστημένο»;

Δεν καταλαβαίνεις ρε ζώο ότι ο ΠΑΟΚτσής έχει καταλάβει το παιχνίδι που κάνεις με την πράσινη λουλού, που είστε δύο όψεις του ΙΔΙΟΥ νομίσματος;

Και έχεις τον μ@λ@κα να λέει με «ύφος» ότι πρόκειται περί δύο διαφορετικών κόσμων. Ζεις στον κόσμο σου. Δεν καταλαβαίνεις ρε ζώο ότι τον ΠΑΟΚ θα τον βρίσκεις πάντα μα πάντα μπροστά σου;

Αλήθεια αγαπητό ζώο, ελληναρά μου εσύ, Κόμμοδε της σύγχρονης Ελλάδος, να σε ρωτήσω, μέρα που είναι:

Υπηρέτησες ρε ξεφτιλισμένε στον ελληνικό στρατό ή «σπούδαζες» στην χώρα του Κέμπριτζ, μέχρι τα 40, βγήκες μόνιμος κάτοικος εξωτερικού, και μετά με φωτογραφική διάταξη απαλλάχθηκες από την στράτευση ως «πατέρας τριών τέκνων;

Άντε ρε σιχαμένε ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ και ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ, υπάνθρωπε και κοπριά!

Δεν εύχομαι χρόνια πολλά, όχι!!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΛΑΝΩΣΗ και τα ζώα που την απαρτίζουν...

Διαβάστε ακόμη...