Έκανε τα αυτονόητα...

Πολύς λόγος έγινε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο Αγρίνιο για τη συμβολή του Βλάνταν Ίβιτς στη νίκη του ΠΑΟΚ...
Daimon4 Daimon4
Έκανε τα αυτονόητα...

Δεν πιστεύω σε μαγικά ραβδιά και τέτοια, πιστεύω όμως στην αλλαγή που έφερε ο Σέρβος τεχνικός στο κομμάτι της ψυχολογίας των παικτών (είχαν πιάσει πάτο με τα όσα άκουγαν!), καθώς και στην ορθολογιστική διαχείριση του εναπομείναντος ρόστερ. Να μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ κατέβηκε να παίξει με πολλές σημαντικότατες απουσίες παικτών, που αν ήταν ετοιμοπόλεμοι θα είχαν θέση στο αρχικό σχήμα.

Ο Ίβιτς εγκατέλειψε το 3-5-2 του Κροάτη -πρώην- τεχνικού, καθώς γνώριζε πολύ καλά πως για να παιχτεί αυτό το σύστημα απαιτούνται τρεις αμυντικοί πολύ υψηλού επιπέδου, κάτι που δεν διαθέτει αυτή τη στιγμή η ομάδα! Επανέφερε το 4-3-3, ένα σύστημα που γνωρίζει, καθώς το εφαρμόζει χρόνια στις υποδομές, επέλεξε παίκτες που επίσης γνωρίζει πολύ καλά καθώς ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ εδώ και πολλά χρόνια, έλαβε πολύ σοβαρά υπόψιν του τις ιδιαιτερότητες του αγώνα με τον Παναιτωλικό και παρουσίασε μια ομάδα που ... απλά έπεισε!

Δεν κολλάω στο σκορ, αλλά σε αυτά που έδειξε ο ΠΑΟΚ στην "πισίνα" του Αγρινίου. Ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, οι γηπεδούχοι δεν κατάλαβαν τι τους χτύπησε, και μια ανάλογη συνέχεια αποδείχτηκαν αρκετά για να δώσουν μια άνετη νίκη και να γεμίσουν ξανά τις μπαταρίες μας με ελπίδες.

Ο Ίβιτς τόσο σαν παίκτης, όσο και σαν προπονητής στην Κ20, έδειξε πως είναι μια δυνατή προσωπικότητα, διαθέτει αυτό το περιβόητο DNA - ΠΑΟΚ και μπορεί να ολοκληρώσει θετικά το έργο που του έχει ανατεθεί! Τον πιστεύω και είμαι βέβαιος πως θα με δικαιώσει!   

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...