ΠΑΟΚ-ΠΑΟΚ φώναζαν οι πρόσφυγες! (video)

Από inpaok.com: Ένα συγκλονιστικό video 95 δευτερολέπτων σε ρεπορτάζ στο κανάλι «ENA CHANNEL» ξυπνάει μνήμες του παρελθόντος και «δένει» το παρόν με το παρελθόν και το μέλλον, με κοινά σημεία αναφοράς την προσφυγιά και τον ΠΑΟΚ!
Πηγή: inpaok.com
ΠΑΟΚ-ΠΑΟΚ φώναζαν οι πρόσφυγες! (video)

Ο ρεπόρτερ του καναλιού που πήγε για να καλύψει ένα θέμα για τους πρόσφυγες στη Νέα Καρβάλη Καβάλας είχε μαζί του τα κλειδιά του, σε μπρελόκ με το σήμα του Δικέφαλου και με αφορμή αυτό έλαβαν χώρα ορισμένες ξεχωριστές σκηνές.

Ένας πρόσφυγας ρώτησε τι είναι το σήμα του Δικέφαλου αετού που είχε και ο ίδιος στο μπουφάν του (σ.σ.: προφανώς θα πρόκειται για κομμάτια της ανθρωπιστικής βοήθειας που έχει προσφέρει απλόχερα ο ΠΑΟΚ τους τελευταίους μήνες) καθώς διαπίστωσε ότι ο ρεπόρτερ είχε το ίδιο σήμα στο μπρελόκ του.

Ο δημοσιογράφους του εξήγησε τι εστί ΠΑΟΚ, ότι προέρχεται από την Κωνσταντινούπολη και οι ιδρυτές του ήταν πρόσφυγες στη Θεσσαλονίκη και ουσιαστικά παραλλήλισε την πορεία των σημερινών προσφύγων με εκείνων που κάποτε ξεριζώθηκαν από την Πόλη, τον Πόντο, την Μικρά Ασία, κτλ...

Δε χρειάζονται περισσότερες συστάσεις.

Δείτε το μοναδικό video με τους πρόσφυγες να κάνουν... Τούμπα τη Νέα Καρβάλη:

Διαβάστε ακόμη...