«Θα προχωρήσουμε ακόμη και μόνοι μας»

Από sentragoal.gr: Με αφορμή τη ματαίωση της χθεσινής (24/3) συνάντησης των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, ο Ιβάν Σαββίδης έριξε τα... καρφιά του προς πάσα κατεύθυνση.
Πηγή: sentragoal.gr
«Θα προχωρήσουμε ακόμη και μόνοι μας»

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ λίγο προτού αναχωρήσει από την Αθήνα (σ.σ. είχε κατέβει για να παραστεί στη συνάντηση) οτι ο δικέφαλος θα συνεχίσει την προσπάθεια του για κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου, ακόμη και... μόνος του

«Ίσως πλέον μπορούν να αντιληφθούν ακόμη κι εκείνοι που έκαναν ότι δεν κατάλαβαν την δήλωσή μου περί "αθηναϊκού ποδοσφαίρου". Αυτοί από τους οποίους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η λειτουργία του ελληνικού ποδοσφαίρου και τελικά από εκείνους ένας δεν θέλει, άλλος δεν μπορεί και σε άλλον δεν επιτρέπεται...», είπε αρχικά ο Σαββίδης.

Για να καταλήξει: «Εμείς δεν μετακινούμαστε από τη θέση μας για καθαρότητα και διαφάνεια στο ποδόσφαιρο με κάθε κόστος. Αν πρέπει μόνοι μας να προχωρήσουμε, θα το κάνουμε. Όσοι επιθυμούν καθαρό ποδόσφαιρο είναι ευπρόσδεκτοι να ακολουθήσουν», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη...