«Σοβαρός και ειλικρινής στις προθέσεις του ο Ιβάν»

Από metrosport.gr: Ως συμπαίκτη στην προσπάθεια για την δημιουργία ενός αξιόπιστου επαγγελματικού ποδοσφαίρου βλέπουν στο Υφυπουργείο Αθλητισμού τον Σαββίδη.
Πηγή: metrosport.gr
«Σοβαρός και ειλικρινής στις προθέσεις του ο Ιβάν»

Το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, λίγο μετά την ματαίωση της συνάντησης Κοντονή με τους Σαββίδη, Μαρινάκη και Μελισσανίδη, το υφυπουργείο Αθλητισμού έβγαλε μια προσεκτική ανακοίνωση που κατέληγε ως εξής: «...μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε σταθερά και αποφασιστικά στον δρόμο της σύγκλισης, του εκσυγχρονισμού, της διαφάνειας και της πλήρους αναγέννησης του ποδοσφαίρου».

Αυτή είναι η και η επιθυμία του μεγαλομετόχου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ που από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκε με τα κοινά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν αρκέστηκε στα ευχολόγια αλλά προχώρησε και σε συγκεκριμένες προτάσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Η στάση του Ιβάν Σαββίδη που χαρακτηρίζεται από συνέπεια στις θέσεις και στις απόψεις σε ότι αφορά το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, έχει εκτιμηθεί από την πολιτική ηγεσία που είναι υπεύθυνη για τα θέματα αθλητισμού. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο Σαββίδης χαρακτηρίζεται ως «σοβαρός και ειλικρινής στις προθέσεις του» κάτι που αντιλήφθηκε η «Μ» στην παρουσία της το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία του Κοντονή όταν και βρέθηκε για να καλύψει τη συνάντηση που ποτέ δεν έγινε. Ο Σταύρος Κοντονής είχε την ευκαιρία στο πρόσφατο παρελθόν (βρέθηκε και στην Τούμπα) να αφουγκραστεί την αγωνία του μεγαλομετόχου για το μέλλον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ενώ είναι γνωστό ότι και σε αυτόν έχουν κοινοποιηθεί οι προτάσεις του για την διαφάνεια και την αναγέννηση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Φράση που χρησιμοποίησε ο Κοντονής στην τελευταία ανακοίνωση του και αυτό φυσικά και δεν είναι τυχαίο.

Διαβάστε ακόμη...