«Ο ΠΑΟΚ στην Πύλο»!

Από arenafm.gr: Μίνι-προετοιμασία ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ πριν τα πλέϊ οφ του πρωταθλήματος και όπως αποκάλυψε στον ARENA FM 89,4 ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του, Αντώνης Μαυρέας:
Πηγή: arenafm.gr
«Ο ΠΑΟΚ στην Πύλο»!

«Επικοινώνησα με τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, ο οποίος μου μετέφερε επιθυμία του Βλάνταν Ίβιτς για μια μικρή προετοιμασία του ΠΑΟΚ πριν τα πλέϊ οφ και ζήτησε να μάθει σε ποια κατάσταση βρίσκεται το γήπεδο της Πύλου. Του είπα ότι είναι πολύ καλό, όπως και οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις στην περιοχή και περιμένω να έρθει να τις επιθεωρήσει σήμερα ή εντός των ημερών, Υπάρχει και το γήπεδο της Μεθώνης, θα δούμε...»

Ο Μαυρέας είπε ακόμη: «Η Μεσσηνία έχει άριστο κλίμα και πολύ καλά ξενοδοχεία, γήπεδα, εγκαταστάσεις, θα είναι πάρα πολύ καλό να αποφασίσει ο Βλάνταν Ίβιτς να κάνει μια μίνι-προετοιμασία εδώ, για να δοθεί και μια ψυχολογική ώθηση στο ΠΑΟΚτσήδικο στοιχείο της περιοχής, που είναι έντονο. Περιμένω τον Βαγγέλη στο Ναυαρίνο, για να τα πούμε από κοντά, χαρά μου να δούμε εδώ την ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...