Στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ ο Κεσέρου
SHARE:

Όταν στο 15ο λεπτό του προχθεσινού αγώνα της Λουντογκόρετς με την Άρσεναλ ο Κλαούντιου Κεσέρου έκανε το 2-0 όλη η Ευρώπη έστρεφε το βλέμμα της πάνω του. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, όμως, το κάνουν εδώ καιρό.
Στα ρεπορτάζ της «Μ» έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι έχει αρχίσει στον ΠΑΟΚ η αναζήτηση για παίκτες με έφεση στο σκοράρισμα, που, αποδεδειγμένα, μπορούν να βοηθήσουν τον Δικέφαλο στον τομέα που πάσχει. Ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται αποφασισμένος να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη αν χρειαστεί για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της ομάδας και ο Λούμπος Μίχελ ψάχνει κάθε καλή περίπτωση, ακόμη κι αν μιλάμε για παίκτη που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του. Και μία τέτοια είναι του Κλαούντιου Κεσέρου που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Λουντογκόρετς μέχρι το καλοκαίρι του 2018.
Ο διεθνής Ρουμάνος επιθετικός που παίζει κυρίως στον άξονα, αλλά έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο της επίθεσης είναι από εκείνους που έχουν αποδείξει σε βάθος χρόνου ότι έχουν το γκολ στο ρεπερτόριο.
Αρχισε την καριέρα του από τη ρουμανική Μπιχόρ το 2002, πήγε μετά στη δεύτερη και στη συνέχεια στην πρώτη ομάδα της Ναντ και έχτισε ένα καλό όνομα στα γαλλικά γήπεδα αγωνιζόμενος κατά σειρά στις Λιμπούρ, Τουρ, Ανζέ (κυρίως εκεί έδειξε ικανότητα ως σκόρερ), Μπαστιά και από εκεί πήρε μεταγραφή στη Στεάουα Βουκουρεστίου. 9 γκολ τη μία σεζόν, 18 την άλλη και μετά από ένα πέρασμα από την Αλ Γκαράφα του Κατάρ, από την περασμένη σεζόν στη Λουντογκόρετς.
Πέρυσι σημείωσε 15 γκολ, φέτος έχει φτάσει τα 14 σε όλες τις διοργανώσεις και ο ΠΑΟΚ είναι λογικό να ασχολείται με την περίπτωσή του. Πόσο μάλλον όταν οι πληροφορίες που υπάρχουν αναφέρουν ότι η βουλγαρική ομάδα είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει με 1 εκατομμύριο ευρώ. Αν ο Σαββίδης πειστεί ότι ο ύψους 1.80μ. επιθετικός είναι ο κατάλληλος για να δώσει τη λύση στο πρόβλημα γκολ, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να πληρώσει αυτό το ποσό.