Κέρδισε γιατί ήταν ΟΜΑΔΑ
SHARE:

φρόντισε να καθαρίσει από νωρίς την υπόθεση νίκη χθες στο Περιστέρι και σίγουρα το σκορ του πρώτου μέρους τον αδικεί αφού θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα από δυο γκολ.
Λίγες μέρες πριν από τους κρίσιμους αγώνες με τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις εμφατικές εμφανίσεις και έστειλε αυτή τη φορά το μήνυμα στους αντιπάλους. Ο ΠΑΟΚ χθες δεν κέρδισε επειδή είχε ποιοτικές μονάδες αλλά επειδή έπαιξε ως ΟΜΑΔΑ.
Αυτό ήταν το βασικό στοιχείο από τον χθεσινό ΠΑΟΚ αφού όλες του οι γραμμές ήταν καλές και σε καμιά περίπτωση οι αλλαγές δεν επηρέασαν την εικόνα της ομάδας. Φυσικά μπορεί κανείς να σταθεί και σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.
Για παράδειγμα στον Λέοβατς. Στο ματς με τη Λάρισα, ο Μάτος ήταν αυτός που έδειξε ότι θυμίζει τον καλό του εαυτό, χθες το έκανε ο Κροάτης που και ασίστ έβγαλε και δοκάρι είχε και καλά πήγε στην άμυνα. Χαμόγελα και για τον Μπίσεσβαρ που πέτυχε ένα υπέροχο γκολ αλλά κυρίως μοίρασε και κράτησε τη μπάλα. Γκολ με τη Λάρισα, ασίστ χθες για τον Κίτσιου που έδωσε ανάσες στον Μάτος και παράλληλα πήρε πόντους στα μάτια του Ιβιτς.
Πιο ώριμος και ελάχιστες φορές τσαπατσούλης ο Κάτσε που έδειξε έτοιμος να δώσει λύσεις και γιατί όχι να διεκδικήσει θέση βασικού στα επόμενα ματς από τον Σάκχοφ.
Επιτέλους γκολ από φορ του ΠΑΟΚ. Ο Κουλούρης ήταν εκεί που έπρεπε σε κάθε φάση και ήταν από τις πιο ευχάριστες και θετικές παρουσίες του αγώνα.
Επηρεασμένος από τον τραυματισμό του ο Κάμπος αλλά δεν έδειξε ότι φοβάται να βάλει τα πόδια του σε κάθε φάση. Κέρδος επίσης ότι Ενρίκε, Ουάρντα πήραν το μήνυμα από τον Ιβιτς βλέποντας άλλους παίκτες στην ενδεκάδα.
Καταλαβαίνουν ότι κανείς τους δεν έχει πάρει φανέλα βασικού στο σπίτι του. Κρατώ την εικόνα κυρίως του πρώτου μέρους που πρέπει να είναι οδηγός για τα δυο σημαντικά ματς με τον Παναθηναϊκό.