Λουτσέσκου: Ο λόγος του... συμβόλαιο

Από sdna.gr:Τα ξένα δίκτυα αναλώνονται σε μυθεύματα που αφορούν τον προπονητή του ΠΑΟΚ αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν... κουράζεται να δίνει κάθε φορά απάντηση, έχοντας αποδείξει και στο παρελθόν πως ο λόγος του είναι συμβόλαιο!
Πηγή: sdna.gr
Λουτσέσκου: Ο λόγος του... συμβόλαιο

Καθημερινά το όνομά του φιγουράρει στον Τύπο της Τουρκίας. Άλλοτε για λογαριασμό της Γαλατάσαράι άλλοτε για την Μπεσίκτας και άλλοτε για ομάδες που δεν θα ικανοποιούσαν ποτέ τις φιλοδοξίες του όπως η Γκεζτεπέ. Και όλα αυτά σε μια άκρως κομβική σεζόν για τον Ραζβάν Λουτσέσκου δεδομένου πως μοιάζει απόλυτα αφοσιωμένος στην «μάχη» του πρωταθλήματος.

Η αρχή έγινε με την Γαλατάσαράι αλλά η οργισμένη αντίδραση του Ρουμάνου τεχνικού που έκανε λόγο για... μ@λ@κίες δεν άφηναν περιθώρια για αμφιβολίες. Μάλιστα, ο Λουτσέσκου έβαλε στην εξίσωση της κουβέντας και τον Ιβάν Σαββίδη, λέγοντας πως έχει δώσει μια υπόσχεση στον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ και όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Έχω μάθει να δίνω μία υπόσχεση και να την τηρώ μέχρι το τέλος...».

Τις επόμενες ημέρες μπήκε στο πλάνο των σεναρίων και η Μπεσίκτας. Το θέμα ταξίδεψε άμεσα και στην Ρουμανία, με τον Τύπο της χώρας να ασχολείται καθημερινά με το τι μέλλει γενέσθαι με τον Λουτσέσκου. Ο 50χρονος τεχνικός δεν «μάσησε» εκ νέου τα λόγια του και «απασφάλισε» σημειώνοντας πως οι εν λόγω φήμες προέρχονται από τον ελληνικό Τύπο και από ανθρώπους που δεν τον θέλουν πιθανότατα στη χώρα.

Ακολούθησαν τα σενάρια για την Γκεζτεπέ. Σενάρια ανάξια σχολιασμού τόσο από τον ΠΑΟΚ όσο και από τον Ραζβάν Λουτσέσκου δεδομένου πως μια τέτοια ομάδα δεν θα μπορούσε ποτέ να καλύψει τις φιλοδοξίες του Ρουμάνου τεχνικού.

Η συνέχεια δόθηκε χθες με την... φημολογούμενη απάντηση Λουτσέσκου στον πρόεδρο της Μπεσίκτας, Φικρέτ Ορμάν: «Προς το παρόν όλη η προσοχή μου είναι στραμμένη στον ΠΑΟΚ. Βρισκόμαστε σ' ένα πολύ κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος, οπότε θα μπορώ να αξιολογήσω την πρόταση σας μετά το τέλος της σεζόν».

Φυσικά και η υποτιθέμενη απάντηση διαψεύστηκε άμεσα από τον επίσημο ΠΑΟΚ ενώ λίγο αργότερα ήρθε να προστεθεί και η δήλωση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος για ακόμη μια φορά έκανε σαφές πως για το μέλλον του θα μιλήσει πρώτα με τον Ιβάν Σαββίδη και από κοινού θα αποφασίσουν, άλλωστε, δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ:

«Η τύχη μου είναι ότι δεν ακολουθώ αυτά που λένε στα ΜΜΕ. Από εκεί και πέρα, δεν μίλησαν με κανέναν από άλλη χώρα, με κανέναν από κάποια ομάδα, εστιάζω στον ΠΑΟΚ. Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, έχω μεγάλο σεβασμό στον ιδιοκτήτη που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι εδώ και δημιούργησε αυτή τη φανταστική ομάδα. Θα μιλήσω μαζί του για το μέλλον μου και θα αποφασίσουμε μαζί. Αν υπάρξει οτιδήποτε ο πρώτος άνθρωπος που θα μιλήσω και θα αποφασίσω για το μέλλον είναι ο κ. Σαββίδης. Αν αποφασίσουμε κάτι μαζί και είναι να φύγω, μπορεί να προσέχω τα ζώα που αγαπάω πολύ ή να αφοσιωθώ στη γυναίκα μου που έχει θυσιάσει πολλά κι εγώ, έχω γίνει πενήντα χρονών! Νομίζω είμαι πολύ ξεκάθαρος».

Η... απόδειξη στην Ξάνθη

Διανύοντας την τελευταία του χρονιά στον πάγκο της Ξάνθης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρέθηκε μεσούσης της σεζόν στα ραντάρ της Αλ Χιλάλ. Εκείνος όμως είχε δώσει μια υπόσχεση στον διοικητικό ηγέτη των Ακριτών. Και ο λόγος του ήταν πάνω από... συμβόλαια. Παρά την «σκόνη» που σήκωσε στην Ξάνθη η εν λόγω είδηση, όσοι γνώριζαν καλά τον Λουτσέσκου και το πως λειτουργεί στις επαγγελματικές του σχέσεις δεν είχαν κανένα λόγο να ανησυχούν...

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης, Γιάννης Παπαδημητρίου, είχε βρεθεί στην προπόνηση της ομάδας, μεταφέροντάς στους παίκτες πως ο Ρουμάνος θα συνεχίσει οριστικά στην ομάδα: «Είχε μία εξαιρετική πρόταση, αλλά δεν ήθελε να φύγει. Πιστεύει στην ομάδα και σε εσάς», τους είπε μεταξύ άλλων.

Όσο για τα λεφτά; Ποτέ δεν έπαιξε κριτήριο επιλογής στη ζωή του!

Διαβάστε ακόμη...