Σήμερα τα νεότερα για Παλάσκα
SHARE:

Αμφότεροι οι παίκτες του ΠΑΟΚ «κληρονόμησαν» προβλήματα τραυματισμών στο πλαίσιο του τελευταίου αγώνα, που έδωσε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με αποτέλεσμα να έχουν τεθεί νοκ άουτ τουλάχιστον γι' αυτήν την εβδομάδα.
Ο Παλάσκας, λοιπόν, υποβλήθηκε χθες αρχικά σε υπέρηχο και εν συνεχεία σε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας θα βγουν σήμερα, οπότε και θα γνωρίζει επ΄ ακριβώς το μέγεθος του τραυματισμού του. Αν τα νέα είναι ενθαρρυντικά, τότε δεν αποκλείεται να προλάβει το ματς της 25ης Ιανουαρίου κατά την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών. Να σημειωθεί ότι ο διεθνής αθλητής τού «ασπρόμαυρου» συλλόγου ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο πριν από τον αγώνα με το Βέλγιο, ενώ ήδη από τον Δεκέμβριο αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, που τον είχε κρατήσει εκτός για μεγάλο διάστημα.
Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα υποβλήθηκε σε ακτινογραφίες και ο αρχηγός του «Δικέφαλου», καθώς γύρισε το πόδι του στον αστράγαλο το περασμένο Σάββατο και κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνει εκτός δράσης για δέκα ημέρες και εν συνεχεία να εκτιμηθεί εκ νέου η κατάστασή του. Στο μεταξύ, οι προπονήσεις τού ΠΑΟΚ με τους υπόλοιπους παίκτες συνεχίζονται κανονικά υπό την επίβλεψη του Γεωργιάδη.