Αντί για λαό… ενέργεια

Όπως πέρσι τα κατάφερε, αλλά με τον κόσμο στο πλευρό του, έτσι θέλει να συνεχίσει και φέτος, και ας μην έχει τον 6ο παίκτη μαζί του.
Πηγή: metrosport.gr
Αντί για λαό… ενέργεια

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάστηκε πυρετωδώς όλη την εβδομάδα, γνωρίζοντας τη δύσκολη αποστολή του κόντρα στον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό και προερχόμενο από σημαντική (και εύκολη) νίκη για την Ευρωλίγκα με την Αναντολού Εφές. Οδηγός του για τη νέα υπέρβαση θα είναι το περσινό παιχνίδι, όπου και πάλι ήταν το ξεκάθαρο αουτσάιντερ, αλλά είχε κερδίσει με 76-71. Ο Σούλης Μαρκόπουλος είδε με τους συνεργάτες του τον προχθεσινό αγώνα των «ερυθρολεύκων», έχει ήδη ετοιμάσει τα πλάνα του και σήμερα θα γίνει η τελική... πρόβα. Θα επιδιωχθεί να αντικατασταθεί, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται κάτι τέτοιο, η δύναμη του κόσμου με έξτρα ενέργεια και πάθος που θα κληθούν να βγάλουν οι παίκτες στο παρκέ. Πολύ δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα με τόσες λύσεις, κοντά και μακριά στο καλάθι.

Πάντως οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν να χάσουν τίποτα, αντίθετα σε περίπτωση νίκης να κερδίσουν πάρα πολλά, και έχει αποδειχθεί και στα πρόσφατα παιχνίδια του Ολυμπιακού ότι δεν είναι και αχτύπητος και θα έχει και την όποια κούραση απ? το εύκολο, πάντως, 78-60 επί της Εφές του Αγγέλου. Το θετικό για τον Μαρκόπουλο είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του και έτσι θα επιδιώξει να παρουσιάσει και κάτι διαφορετικό όσον αφορά στην τακτική, όπου όλοι γνωρίζουν ότι κινητήριος μοχλός του αντιπάλου είναι ο Βασίλης Σπανούλης.

Διαβάστε ακόμη...