Το... θετικό των Λάνγκφορντ, Κάρτερ και Βον

Το επίπεδο ετοιμότητας των Λάνγκφορντ, Κάρτερ και Βον που για την ώρα κρίνεται ικανοποιητικό και η σχετικά γρήγορη προσαρμογή τους που διευκολύνει το έργο του Σούλη Μαρκόπουλου στο μοντάρισμα της ομάδας.
Πηγή: sport24.gr
Το... θετικό των Λάνγκφορντ, Κάρτερ και Βον

Από την στιγμή που υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα στον ΠΑΟΚ, το ζητούμενο είναι να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν καλύτερα και γρηγορότερα.

Στις τάξεις του "Δικεφάλου" πάνω σε αυτό το ζήτημα μέχρι στιγμής φαίνεται να είναι ικανοποιημένοι σε ό,τι αφορά τους Κέβιν Λάνγκφορντ, Μαρκ Κάρτερ και Τζούλιαν Βον.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος την δεδομένη χρονική στιγμή "δουλεύει" κάποια συστήματα καθώς "πλησιάζουν" τα πρώτα φιλικά (12 Σεπτέμβρη με Λουκόιλ και 14 με Φίλιππο Βέροιας) και άνθρωποι της ομάδας που έχουν δει προπονήσεις αυτής, διακρίνουν πως οι τρεις Αμερικανοί προσαρμόζονται σχετικά γρήγορα.

Φυσικά παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό το ότι έχουν παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχουν γνώση του ευρωπαικού μπάσκετ και έτσι είναι πιο εύκολο γι' αυτούς να προσαρμοστούν σε σχέση με το αν ερχόταν απ' ευθείας από την Αμερική, όπως για παράδειγμα ο νεαρός, Τζέικ Οντουμ.

Εκτός αυτού, στον ΠΑΟΚ "μένουν" στο ότι οι Κάρτερ και Λάνγκφορντ ξέρουν καλά ο ένας το παιχνίδι του άλλου αφού έπαιξαν μαζί στον Πανιώνιο, οι δυο τους ξέρουν τον Χρήστο Σαλούστρο (ο οποίος έπαιξε στον Πανιώνιο) ενώ ο Κάρτερ είναι... γνωστός στον Απόλλωνα Τσόχλα από την θητεία του στον ΑΓΟΡ. Αυτά μπορεί να φαίνονται... μικρές λεπτομέρειες αλλά σίγουρα είναι σημαντικές για το "δέσιμο" της ομάδας.

Είναι αυτονόητο πως οι Λάνγκφορντ, Κάρτερ και Βον θα χρειαστούν κι άλλο χρόνο για να είναι απόλυτα έτοιμοι, το επίπεδο ετοιμότητάς τους πάντως είναι ικανοποιητικό μέχρι στιγμής και αυτό κάνει ευκολότερο το έργο του Μαρκόπουλου για το "μοντάρισμα" του ΠΑΟΚ. Μάλιστα στις τάξεις του "Δικέφαλου" υπογραμμίζεται πως υπάρχει η δυνατότητα η φετινή ομάδα να "δέσει" πιο γρήγορα σε σχέση με την περσινή.

"Μπήκε" ο Μαργαρίτης
Mετά από δύο μέρες ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας (είχε ακολουθήσει ατομικό την Τετάρτη και την Πέμπτη) αφού ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Το Σάββατο η ομάδα έχει μια προπόνηση το μεσημέρι ενώ την Κυριακή υπάρχει ρεπό.

Διαβάστε ακόμη...