«Ο ΠΑΟΚ κινείται σε άλλα επίπεδα»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Μαντζουράκης μίλησε στον ArenaFM 89.4 για το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχει ο φετινός ΠΑΟΚ και τα πολλά νέα πρόσωπα που υπάρχουν.
Πηγή: arenafm.gr
«Ο ΠΑΟΚ κινείται σε άλλα επίπεδα»

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89.4 ο κόουτς του Παναιτωλικού:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Ένα παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα, σε μια μεγάλη ομάδα γιατί ασχέτως τα τελευταία αποτελέσματα ο ΠΑΟΚ είναι και παραμένει μεγάλη ομάδα και μεγαλώνει ακόμα περισσότερο όταν παίζει στην Τούμπα. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ σίγουρα θα έχουν μεγάλο κίνητρο καθώς δεν έχουν έρθει τα αναμενόμενα αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό».

Για τον ΠΑΟΚ: «O ΠΑΟΚ κινείται σε άλλα επίπεδα, έχει πολλές αλλαγές και δείχνει ότι χτίζεται κάτι καινούργιο. Πρέπει να έχει υπομονή. Η ομάδα αναδιοργανώνεται και πιστεύω ότι με τον καιρό θα βρει αυτό που θέλει. Χτίζει έναν κορμό και δεν πρέπει να αλλάζει τόσους παίκτες κάθε χρόνο. Ο προγραμματισμός φέτος άργησε πάρα πολύ, δεν μπορεί μια ομάδα να αργεί τόσο πολύ».

Για τον Φρανκ Άρνεσεν και το κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι μπορεί να κάνει πολλά αλλά θα μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα ένας άνθρωπος που γνωρίζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο»

Για την φετινή πορεία του Παναιτωλικού: «Σπείραμε αλλά δεν θερίσαμε... και αυτό δεν είναι ευθύνη των ποδοσφαιριστών. Η διαιτησία μας στοίχησε βαθμούς. Σε πολλά παιχνίδια , αξίζαμε περισσότερα από αυτά που πήραμε. Η ομάδα έχει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με την περσινή. ».

Για τον πρόεδρο Φώτη Κωστούλα: «Προσπαθεί πάρα πολύ και έχει κάνει μεγάλες επενδύσεις στην ομάδα, αγαπάει την ομάδα αλλά και τον τόπο του».

Διαβάστε ακόμη...