«Είπε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα»

Από metrosport.gr: Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των ιδιοκτητών της Σούπερ Λιγκ
Πηγή: metrosport.gr
«Είπε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα»

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης στα γραφεία της Σούπερ Λιγκ, ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε στους δημοσιογράφους, όπου δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα έγιναν εντός της αίθουσας.

Αναλυτικά:

Αρχικά ανέφερε: «Ήρθα σήμερα για ευνόητους λόγους ακούστηκαν ολες οι γνώμες. Για να είμαι ειλικρινής δεν μορφώθηκα καθόλου, όλο τα ίδια και τα ίδια. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις όπως ανέφερε και ο πρόεδρος κύριος Μποροβήλος».

Για το Κύπελλο: «Πρόβλημα του ΠΑΟΚ και του κυρίου Σαββίδη να μην κατέβουν. Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι κάτι ιερό. Παίζουν όλες οι ομάδες από όλη την Ελλάδα, δεν το συζητάω να μην γίνει και πιστεύω πως θα γίνει. Θα συνετιστούν όλοι γιατί είναι θεσμός και δεν μπορείς να καταργήσεις έναν θεσμό.

Ο καθένας έχει τις επόψεις του, εμείς έχουμε πάρει το πρωτάθλημα και είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου είτε το θέλετε είτε όχι. Θα πάρουμε και το Κύπελλο. Ο Ολυμπιακός έχει ή όχι την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα; Το είπε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ για τον Φορτούνη. Βγαίνουν τα παπαγαλάκια και λένε ό,τι θέλουν. Μας βγάζουν εκτός ρυθμό με την διακοπή του Ηρακλή, θα αρχίσουν και τα μπάνια τώρα, καταλαβαίνετε τι λέω».

Διαβάστε ακόμη...