Ο Γκιρτζίκης... το 'σκασε!

Aπό sdna.gr: Η φράση του Κωστούλα περί «υπόδικων» και η ξεκάθαρη στάση του απέναντι στη διεφθαρμένη ΕΠΟ... εξαφάνισε τον Γκιρτζίκη από τη γιορτή της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και του Παναιτωλικού, για τα 90 χρόνια ζωής του ιστορικού συλλόγου.
Πηγή: sdna.gr
Ο Γκιρτζίκης... το 'σκασε!

Μια... απουσία με νόημα καταγράφηκε στην κοινή εκδήλωση που διοργάνωσαν η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και ο Παναιτωλικός, που φέτος γιορτάζει τα 90 χρόνια του. Αν και ο Γιώργος Γκιρτζίκης βρίσκεται σε... μόνιμο τουρ τον τελευταίο καιρό, δίνοντας την προεκλογική του μάχη και δεν έχει αφήσει γιορτή για γιορτή και εκδήλωση για εκδήλωση, σε αυτή δεν παρέστη, ενώ είχε αρχικά αποδεχθεί την πρόσκληση. Αντ' αυτού, η ΕΠΟ εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρό της και πρόεδρο της ΕΠΣ Κεφαλλονιάς Βαγγέλη Μαζαράκη, ο οποίος υποστήριξε ότι ο πρόεδρος χρειάστηκε να πραγματοποιήσει εκτάκτως ένα ταξίδι εκτός Ελλάδας.

Την ίδια ώρα, όμως, οι... κακές γλώσσες λένε ότι σημαντικό ρόλο στο να διαμορφωθεί το πρόγραμμα του Γκιρτζίκη έτσι ώστε να μην επιτρέπει την παρουσία του στο Αγρίνιο, έπαιξε η στάση του Φώτη Κωστούλα στην άτυπη σύσκεψη της Σούπερ Λίγκας. Ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού απαίτησε την αποχώρηση του Γιώργου Μποροβήλου από τη θέση του προέδρου, επειδή είναι υπόδικος. Κάτι που προφανώς δεν άρεσε στον πρόεδρο της ΕΠΟ, που επίσης έχει μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη και μια πιθανή τέτοιου είδους κίνηση ευθιξίας από τον Μποροβήλο, θα έκανε -ακόμη πιο- δύσκολη τη θέση του στον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας...

Διαβάστε ακόμη...