Δίωξη στα Χανιά για χειραγώγηση των αγώνων με Ολυμπιακό!

Aπό sdna.gr: Δίωξη κατά του ΑΟ Χανιά άσκησε ο υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Στέφανος Μπαξεβάνης, για χειραγώγηση και των δύο φετινών αγώνων με τον Ολυμπιακό!
Πηγή: sdna.gr
Δίωξη στα Χανιά για χειραγώγηση των αγώνων με Ολυμπιακό!

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους Πειραιώτες να προκρίνονται εύκολα στην επόμενη φάση, νικώντας 4-1 στην Κρήτη και 6-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό σήμερα (15/3), ο υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Στέφανος Μπαξεβάνης, άσκησε δίωξη κατά της κρητικής ομάδας για χειραγώγηση των δύο εκείνων αγώνων, βάσει των εκθέσεων της Sportradar, η οποία συνεργάζεται με την UEFA και παρακολουθεί τα δρώμενα του στοιχήματος.

Τα άρθρα στα οποία βασίστηκε η πειθαρχική δίωξη αφορούν προκαθορισμένο αποτέλεσμα για το στοίχημα, καθώς και επηρεασμό χειραγώγησης του αγώνα.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Ενημερώνουμε ότι ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Στέφανος Μπαξεβάνης άσκησε πειθαρχικές διώξεις κατά:

-Της ΠΑΕ Χανιά ΑΟ, νομίμως εκπροσωπουμένης, για πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Χανιά-Ολυμπιακός, Κύπελλο Ελλάδας, 7/1/2016).

-Της ΠΑΕ Χανιά ΑΟ, νομίμως εκπροσωπουμένης, για πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Ολυμπιακός-Χανιά, Κύπελλο Ελλάδας, 13/1/2016)».

Διαβάστε ακόμη...