Όλα γι΄όλα η Γαλατασαράι: «Θέλω το 100% κόντρα στον ΠΑΟΚ - Μέχρι τέλους στο Europa League», το μήνυμα του Μπουρούκ

Σοβαρότητα και πειθαρχία ενόψει της πρεμιέρας των ομίλων της Ευρώπης κόντρα στον ΠΑΟΚ ζήτησε ο Οκάν Μπουρούκ - Το Europa League είναι ο μεγάλος στόχος των «λιονταριών».
Πηγή: sdna.gr
Όλα γι΄όλα η Γαλατασαράι: «Θέλω το 100% κόντρα στον ΠΑΟΚ - Μέχρι τέλους στο Europa League», το μήνυμα του Μπουρούκ

Μπορεί το καλοκαίρι να μην φάνταζε ιδανικό για την Γαλατασαράι, ωστόσο, το club της Κωνσταντινούπολης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της League Phase με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, έχοντας επικρατήσει της μισητής Φενέρ στο ντέρμπι της Πόλης και μετρώντας το απόλυτο στο πρωτάθλημα.

Ο εφησυχασμός είναι ένα από τα θέματα που απασχολεί ιδιαίτερα τον 50χρονο τεχνικό της «Γαλατά», ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του πριν από την έναρξη της μίνι προετοιμασίας για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Οκάν Μπουρούκ ζήτησε «σοβαρότητα και πειθαρχία», προειδοποιώντας τους παίκτες του πως η ιστορική εκκίνηση της Cimbom στο πρωτάθλημα, μπορεί να φέρει χαλάρωση.

Απευθυνόμενος στους παίκτες του πριν από την προπόνηση, ο Μπουρούκ σήμανε συναγερμό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: 

«Το ντέρμπι (σ.σ. με την Φενέρ) είναι πίσω μας. Η Ευρώπη είναι πολύ σημαντική για εμάς. Πρέπει να πάμε μέχρι το τέλος σε αυτήν τη διοργάνωση. Γι' αυτό, η αρχή είναι πολύ σημαντική με τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να είμαστε στο γήπεδο στο 100%, να παίξουμε με απόλυτη συγκέντρωση και σοβαρότητα κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...