Γαλατασαράι σε ρυθμούς ΠΑΟΚ

Τα μηνύματα του προπονητή και άπαντες επί ποδός.
Πηγή: paok24.com
Γαλατασαράι σε ρυθμούς ΠΑΟΚ

Έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν και βρίσκεται -αναμφίβολα- σε καλό μομέντουμ, με την προσοχή της να στρέφεται τώρα στον ΠΑΟΚ.

Η Γαλατασαράι δε θέτει απλά ως στόχο τη νίκη, αλλά την κατάκτηση του Europa League, με το ταξίδι της να ξεκινάει απόψε απέναντι στον “Δικέφαλο”.

Οι Τούρκοι βάζουν με το… καλημέρα τον πήχη ψηλά, κάτι που φάνηκε και στις χθεσινές τους δηλώσεις, με τον προπονητή, Οκάν Μπουρούκ να θέτει ως ξεκάθαρο στόχο το τρόπαιο:

“Η κατάκτηση του Europa League είναι ένας στόχος για εμάς. Είμαστε σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Θέλουμε να κερδίσουμε για τη Γαλατασαράι και το τουρκικό ποδόσφαιρο. Κάναμε λάθη στην αρχή της σεζόν, αλλά όπως είπα ήταν μόλις η αρχή. Πάντα λέγαμε, φυσικά, ότι το να είσαι στο Champions League ήταν πολύ σημαντικό. Ξεκινήσαμε τη σεζόν με αυτό το όνειρο, αλλά το να αγωνιστούμε στο Europa League, να είμαστε σε αυτή τη νέα μορφή και να συνεχίσουμε το δρόμο μας από εκεί είναι ο νέος μας στόχος. Κερδίσαμε το ντέρμπι, κάναμε το 6 στα 6, αλλά δεν πρέπει να βλέπουμε τους εαυτούς μας με μεγεθυντικό φακό.

Έχουμε ένα πολύ σημαντικό ευρωπαϊκό ματς αύριο. Η αυτοπεποίθησή μας είναι στη θέση της, αλλά κανείς δεν πρέπει να μείνει στη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε. Είμαστε μια ομάδα πεινασμένη για επιτυχίες. Θα το δείξουμε στο γήπεδο. Πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ καλά πνευματικά για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ“.

Η Γαλατασαράι έχει ξεκινήσει τη δική της, αντίστροφη μέτρηση με φόντο την αποψινή “μάχη” και άπαντες είναι… επί ποδός, την ώρα που -φυσικά- κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...