Γκέλα για Γιουνάιτεντ, σπουδαίο «Χ» στην Φρανκφούρτη για Πλζεν - Τα αποτελέσματα των αντιπάλων του ΠΑΟΚ

Το SDNA παρουσιάζει τα αποτελέσματα των αντιπάλων του ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Europa League.
Πηγή: sdna.gr
Γκέλα για Γιουνάιτεντ, σπουδαίο «Χ» στην Φρανκφούρτη για Πλζεν - Τα αποτελέσματα των αντιπάλων του ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική του League Phase του Europa League, με τον ΠΑΟΚ να γνωρίζει την ήττα από την Γαλατασαράι στην Τουρκία με 3-1.

Όσο για τους αντιπάλους του, νίκες για Σλάβια Πράγας και Στεάουα Βουκουρεστίου, σημαντικές ισοπαλίες για Σοσιεδάδ και Πλζεν, γκέλα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ Ρίγα και Φερεντσβάρος γνώρισαν ήττες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Άντερλεχτ - Φερεντσβάρος 2-1

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Φερεντσβάρος, η οποία έχασε στο Βέλγιο από την Άντερλεχτ με 2-1. Ο Βερσχάερεν άνοιξε το σκορ στο 60', έξι λεπτά αργότερα ο Ντόλμπεργκ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Τραορέ στο 86'.

Λουντογκόρετς - Σλάβια Πράγας 0-2

Δυναμικό ξεκίνημα για την Σλάβια Πράγας στο League Phase του Europa League, με ένα σημαντικό διπλό στη Βουλγαρία με 0-2. Τα τέρματα των Τσέχων πέτυχαν οι Γιούρασεκ (37') και Χίτιλ (65').

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τβέντε 1-1

Γκέλα με το... καλημέρα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ήρθε ισόπαλη με 1-1 απέναντι στην Τβέντε στο Ολντ Τράφορντ. Ο Έριξεν βρήκε δίχτυα για το 1-0 στο 35', αλλά οι Ολλανδοί πήραν πολύτιμο βαθμό με γκολ του Λάμερς στο 68'.

Νις - Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-1

Παιχνίδι για... γερά νεύρα στη Γαλλία, με την Σοσιεδάδ να αναδεικνύεται ισόπαλη με τη Νις με 1-1. Ο Μπαρεντετσέα άνοιξε το σκορ νωρίς για τους Βάσκους (18'), η Νις όμως ισοφάρισε στο φινάλε του πρώτου μέρους για το τελικό σκορ.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Βικτόρια Πλζεν 3-3

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής έγινε στην Φρανκφούρτη, με την Βικτόρια Πλζεν να παίρνει τον χρυσό βαθμό της ισοπαλίας στο φινάλε. Η Άιντραχτ προηγήθηκε με γκολ του Εκιτικέ (38), οι Τσέχοι ισοφάρισαν με τον Σουλς (41') αλλά τα δύο τέραμτα των Εμπιμπέ (62') και Κρίστενσεν (67') έχρισαν τους γηπεδούχους φαβορί για τη νίκη.

Η Πλζεν όμως είχε αντίθετη άποψη και με γκολ των Αντού (86') και Γεμέλκα (93') πήρε μία σπουδαία ισοπαλία.

Στεάουα Βουκουρεστίου - Ρίγα 4-1

Ήταν το μοναδικό παιχνίδι όπου δύο αντίπαλοι του ΠΑΟΚ έπαιζαν αντίπαλοι. Η Στεάουα επικράτησε άνετα της Ρίγα στη Ρουμανία και έκανε ιδανική εκκίνηση στο League Phase. Για τους Ρουμάνους σκόραραν οι Μπιρλιγκέα (8'), Στεφανέσκου (32') και Ολάρου (58', 69'), ενώ για τους Λετονούς ισοφάρισε προσωρινά ο Λίπουτσεκ.

Διαβάστε ακόμη...