Άρης: «Συνταγή» Ολυμπιακού με... αστερίσκους, ενόψει Τούμπας

Το ντέρμπι πλησιάζει και ο Άρης αναμένεται να παραταχτεί με παρόμοιο τρόπο, όπως και απέναντι στον Ολυμπιακό.
Πηγή: sdna.gr
Άρης: «Συνταγή» Ολυμπιακού με... αστερίσκους, ενόψει Τούμπας

Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο Άρης ετοιμάζεται για ένα παιχνίδι υψηλών εντάσεων, με συνταγή Ολυμπιακού. 

Ο Άκης Μάντζιος είδε τον Φαμπιάνο να μην είναι έτοιμος και να έχει χάσει αρκετές προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα, με τον Βραζιλιάνο να τίθεται νοκ άουτ ενόψει Κυριακής και να αφήνει την θέση του στον Βέλεθ. Ως επακόλουθο, αναμένουμε μια τετράδα στην άμυνα που θα απαρτίζεται από τους Φρίντεκ, Μπράμπετς, Βέλεθ και Μάγιο, με τον τελευταίο να έχει δίπλα στο όνομα του έναν αστερίσκο, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες δεν βρίσκεται στο 100%, αντιμετωπίζοντας θεματάκια στο γαστροκνήμιο. Σε περίπτωση που ο Άκης Μάντζιος κρίνει πως ο Ισπανός δεν είναι φιτ για το ντέρμπι, τότε θα δούμε τον Μοντόγια να παίρνει φανέλα βασικού. Όλα αυτά μπροστά από τον Κουέστα, που, όπως είναι σαφές, θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια.

Μπροστά από την τετράδα της άμυνας, στα χαφ, οι επιλογές Μόντσου - Σιφουέντες αποτελούν μονόδρομο, με επιτελικό τον Μανού Γκαρθία μπροστά τους. Ο Ισπανός θα βρίσκεται πίσω από την τριάδα που θα απαρτίζεται από Σίστο (αριστερά), Ντιαντί (δεξιά) και Μορόν στην κορυφή της επίθεσης.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι της Τούμπας, έπειτα από την τιμωρία των πέντε αγωνιστικών, την οποία και εξέτισε, αποτελώντας λύση στα εξτρέμ για τον Έλληνα τεχνικό.

Διαβάστε ακόμη...