Ναι αλλά "ο ΠΑΟΚ δεν έχει φορ"...

Καλή Σαρακοστή σε όλες και όλους...
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Ναι αλλά "ο ΠΑΟΚ δεν έχει φορ"...
Photo Credits: @paokfc.gr website

Τύχη αγαθή επιφύλασσε στον μεγάλο ΠΑΟΚ, στους πιστούς οπαδούς του, αλλά και στους νουνεχείς φιλάθλους, να μην ακολουθεί μετά την ισοπεδωτική εμφάνιση της Πέμπτης, ενασχόληση με το λεγόμενο "ελληνικό πρωτάθλημα" .

Κι αυτό διότι "ορισμένοι" περιμένουν στην γωνία για ν' ασκήσουν "κριτική" με το πρώτο ανεπιτυχές αποτέλεσμα.

Εκείνο δε που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι το γεγονός ότι η "αθλητική αστυνομία" που "βλέπει" όλες τις ... ελλείψεις και όλες τις ... αστοχίες και όλα τα ... κενά στον μεγάλο ΠΑΟΚ, ασκεί τα "καθήκοντα" της ... κριτικής, σαν να πρόκειται περί συμμετοχής του ΠΑΟΚ σ' ένα πρωτάθλημα που διεξάγεται με "ίσους όρους" για όλους του πρωταγωνιστές, δηλαδή δεν βλέπουν περίεργες αποφάσεις, δεν βλέπουν βαρίστες δεν βλέπουν "σφυρίγματα" , αλλά και "μη σφυρίγματα" δηλαδή τα βλέπουν όλα "κανονικά" και ασκούν "κριτική".

Από μένα έχουν ένα ολόψυχο "περαστικά!

Αλλά υπάρχουν και χειρότερα..

Πριν τον αγώνα  με την περυσινή πρωταθλήτρια, ο ΠΑΟΚ καλείτο να παίξει μέσα σε 3 μήνες 13 φορές με ΠΟΚιστάν και με Άρη Θεσσαλονίκης (με ενδεχόμενο ν' αυξηθεί ο αριθμός σε 14 ή 16).

Ξέρεις ποιο είναι το ... εκπληκτικό; Ότι η "αθλητική αστυνομία" θεωρούσε "φυσιολογικό" ο ΠΑΟΚ να επιτύχει ισάριθμες  νίκες. Τόση αρρώστια!

Κι είχαμε τον άδοξο αποκλεισμό από την ομάδα της Λεωφόρου, όπου ο ΠΑΟΚ ισοπέδωσε αγωνιστικά  έναν πλήρη αντίπαλο μέσα στο γήπεδό του. 

Το τι ακούστηκε / διαβάστηκε δεν λέγεται ιδίως για  τον Σαμάτα.

Μέχρι το φοβερό: "σέντερ φορ που δεν ξέρει να κτυπάει πέναλτι"...

Ρε συ: ο Γκέρντ Μίλερ στην Γερμανία έχει επιτύχει  1000  γκολ. Πήγαινε διάβασε πόσα έχει βάλει με πέναλτι; Ο Σοάρες πόσα γκολ έχει βάλλει  με πέναλτι;

Και φυσικά  η  "αθλητική αστυνομία" "δεν είδε" τι πέναλτι και πώς το  έχασε ο Λαουτάρο την περασμένη Τετάρτη!  Και η Ίντερ του ανανέωσε το συμβόλαιο.

Αλλά πάμε στο καλύτερο: ο ΠΑΟΚ "δεν έχει φόρ"... Και το λένε αυτό ποιοι; Οι "οπαδοί του ΠΑΟΚ". Του ΠΑΟΚ που σχεδόν ποτέ δεν είχε φορ όπως τον εννοεί η "αθλητική αστυνομία".

Του ΠΑΟΚ που οι πρώτοι σκόρερ είναι: 
1    Σταύρος Σαράφης: 136 γκολ, μέσος. 
2    Γιώργος Κούδας: 134 γκολ, μέσος.
3    Δημήτρης Σαλπιγγίδης:  90 γκολ, περιφερειακός επιθετικός. 
4    Γιώργος Σκαρτάδος:  84 γκολ, μέσος.
5    Γιώργος Κωστίκος:  78 γκολ, περιφερειακός (ο μόνος με στοιχεία καθαρού φορ).

Ναι αλλά ο ΠΑΟΚ "δεν έχει φορ". Έχει επιτύχει 110 γκολ. 
Ναι αλλά "ο ΠΑΟΚ δεν έχει φορ". Στον ΠΑΟΚ έχουν βάλει 15 γκολ οι ακραίοι μπακ.
Ναι αλλά "ο ΠΑΟΚ δεν εχει φορ". Έβαλε 5 γκολ στην Ντιναμό με τρία γκολ από αμυντικούς.

Ναι αλλά "ο ΠΑΟΚ δεν έχει φορ"...

Ευτυχώς ο Ράζβαν με τους παικταράδες του, ακολουθούν τον δικό τους δρόμο προς την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής. 

Την "κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος", να την κατακτήσουν οι συμπλεγματικοί που υπάρχουν "ολούθε" και επιζητούν  την "ανασύσταση" του Κυπέλλου  Κυπελλούχων  για "καλύτερες" ομάδες , όταν στους 16 του Κόνφερενς Λιγκ, "έπαιζαν" τουλάχιστον 10 ευρωπαϊκοί τίτλοι (6 πρωταθλητριών) και η Ντιναμο ήταν η μόνη  από το Κόνφερενς Λιγκ,που απέκλεισε ομάδα από το Γιουρόπα Λιγκ στον έξτρα γύρο!

Να μην ξεχάσω να δώσω τους χαιρετισμούς μου και την συμπάθειά μου σε όσους μετά το εντελώς τυχαίο 2-0 του Ζάγκρεμπ, "είδαν" εύκολο αποκλεισμό και δύσκολη πρόκριση! 

Ναι αλλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει φορ...

Ευτυχώς λέω εγώ!

Διαβάστε ακόμη...