Λαμία: Αποχή αποφάσισαν οι οργανωμένοι - Δεν θα πάνε σήμερα στο «Αθ. Διάκος»

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Λαμίας ανακοίνωσαν την αποχή τους από τα εντός έδρας παιχνίδια, διαμαρτυρόμενοι για τη συμπεριφορά της διοίκησης απέναντί τους.
Πηγή: sdna.gr
Λαμία: Αποχή αποφάσισαν οι οργανωμένοι - Δεν θα πάνε σήμερα στο «Αθ. Διάκος»
Photo Credits: @sdna.gr

Την αντίδραση των οργανωμένων οπαδών της Λαμίας προκάλεσε η απόφαση της διοίκησης την περασμένη Κυριακή, να τους απομακρύνει από τις θέσεις τους, για να καθίσουν εκεί οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ δεν δόθηκαν εξηγήσεις και οι σύνδεσμοι «Lamia Fadomades Club» και «Blue Club» ανακοίνωσαν πως θα απέχουν από τα προσεχή εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας. Μάλιστα για το σημερινό ματς με τον ΠΑΟΚ, δίνουν ραντεβού στο σύνδεσμο τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αφήσαμε να περάσουν 2 μέρες να πέσουν οι παλμοί και η ένταση για να μην πούμε και γράψουμε κάτι για το οποίο θα μετανιώναμε στη συνέχεια.

Την Κυριακή λοιπόν ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΜΕ από τις νόμιμες θέσεις μας (πληρωμένα εισιτήρια διαρκείας) για να καθίσουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και δε μιλάμε φυσικά μόνο για εμάς τους 50-100 που είμαστε ο βασικός πυρήνας των οπαδών του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ αλλά και πολλών ακόμα σε αριθμό οι οποίοι έχουν εισιτήρια σε διπλανές θύρες!

Αυτό το ΤΡΑΓΙΚΌ γεγονός έχει υπεύθυνους και δεν είναι άλλοι από :

ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ που εξέδωσε τόσα πολλά εισιτήρια ανεξέλεγκτα και την άπειρη συμπεριφορά και οργάνωση της ελληνικής αστυνομίας.

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας ανακοινώνουμε ως οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ,ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ… το ακριβές χρονικό διάστημα δε το γνωρίζουμε ούτε εμείς οι ίδιοι!

Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να, συμπαρασταθεί στο έργο μας και να απέχει από το γήπεδο στις επόμενες εντός έδρας αγωνιστικές.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΠΑΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ παοκ και φυσικά στα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ!

-LAMIA FADOMADES CLUB-
-BLUE CLUB-

Υ.Γ. ΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΔΕ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΜΙΑ ΘΥΡΑ 3

Διαβάστε ακόμη...