ΠΑΟΚ Morris - Νέες Ατρομήτου

Για την 23η αγωνιστική της Women's Football League, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχεται στο Δημοτικό Γήπεδο Νέων Επιβατών, την Κυριακή 21 Απριλίου και ώρα 15:00, τις Νέες Ατρομήτου.
ΠΑΟΚ Morris - Νέες Ατρομήτου
Photo Credits: @acpaok

Ο Δικέφαλος μετά τη νίκη του με 0-4 επί του Βόλου στη Θεσσαλία, συνέχισε την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα, κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς τον τίτλο. Το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη βρίσκεται στην πρώτη θέση με 61 βαθμούς σε 21 αγώνες. 

Απέναντί του, οι Νέες Ατρομήτου, οι οποίες την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησαν με 6-0 των Ελπίδων Καρδίτσας, και ανέβηκαν στην όγδοη θέση με 28 βαθμούς σε 22 παιχνίδια. 

Η είσοδος για τον αγώνα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Για την αναμέτρηση κόντρα στις Νέες Ατρομήτου, η Βάσια Γιαννακά, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αντιμετωπίζουμε τον Ατρόμητο, μία αξιόλογη ομάδα η οποία προσπαθεί σε κάθε παιχνίδι να δίνει ό,τι μπορεί. Εμείς από πλευράς μας, είμαστε συγκεντρωμένες στο πλάνο μας και πειθαρχημένες σε αυτό το οποίο έχουμε να κάνουμε. Στόχος μας σε κάθε παιχνίδι, όπως και σε αυτό, δεν είναι μόνο η νίκη αλλά και να χαρίζουμε στον κόσμο, ο οποίος μας υποστηρίζει, ένα όμορφο θέαμα». 

Κυριακή 21 Απριλίου 2024
23η αγωνιστική, Women's Football League
Δημοτικό Γήπεδο Νέων Επιβατών
15:00, ΠΑΟΚ Morris-Νέες Ατρομήτου 

Διαβάστε ακόμη...