Όταν ο Ρέντερ έκανε … μπάχαλο παιχνίδι στην Κύπρο! (video)

Ο, άπειρος και με λιγοστές παραστάσεις στο εξωτερικό, Μίκελ Ρέντερ ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, με τον 30χρονο να έχει στην καριέρα του μόλις ένα παιχνίδι του πρώτου προκριματικού του Conference League ως ευρωπαϊκή εμπειρία.
Πηγή: thessports.gr
Όταν ο Ρέντερ έκανε … μπάχαλο παιχνίδι στην Κύπρο! (video)
Photo Credits: @thessports.gr website

Μάλιστα σε επίπεδο ανδρών και συλλόγων, στο εξωτερικό έχει διευθύνει μόνο ένα παιχνίδι στην Κύπρο, στο παιχνίδι της ΑΕΚ Λάρνακας με τον Άρη Λεμεσού, πριν από μερικές εβδομάδες.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε ισόπαλο (1-1) και οι γηπεδούχοι μάλιστα εξέφρασαν σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία του Δανού, μέσω επίσημης ανακοίνωσης τους.

Σε αυτή ανέφεραν:

«Κύριε Mikkel Redder μην νομίζεις ότι σε ξεχάσαμε. Έχεις και εσύ τις ευθύνες σου. Ο Μεσσίνα σε έφερε από τη Δανία για να δείχνεις αυτά που γίνονται και όχι ότι θέλεις εσύ. Την 2η κίτρινη του Μουσούντα την αγνόησες, ενώ είχες άψογη οπτική επαφή της φάσης. Πως γίνεται να δίνεις το φάουλ και η κάρτα να μην βγαίνει; Μας κοροϊδεύεις; Γιατί σε φέρνουν τότε στην Κύπρο; Έχεις και εσύ ευθύνες και κάποιος πρέπει να σου τις υποδείξει. Διαιτητές δεν είμαστε αλλά δεν θέλεις και πτυχίο για τους βασικούς κανονισμούς (βλ. υποσχόμενη επίθεση). Και καλή επιστροφή στη Δανία».

Διαβάστε ακόμη...