Οι σκέψεις Τερίμ για ΠΑΟΚ

Με επιθετικό σχήμα και στόχο μόνο τη νίκη, αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην κρίσιμη κυριακάτικη αναμέτρηση της Λεωφόρου, κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: forzaonline.gr
Οι σκέψεις Τερίμ για ΠΑΟΚ
Photo Credits: @forzaonline.gr

Ο Φατίχ Τερίμ, δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε δυο ή το πολύ τρεις αλλαγές προσώπων σε σύγκριση με τον τελευταίο επίσημο αγώνα που έδωσαν οι πράσινοι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, απέναντι στον Ολυμπιακό.

Με βάση τις υπάρχουσες ενδείξεις ο Ντραγκόφσκι θα βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ, ενώ στο κέντρο στην άμυνα θα επιστρέψει ο Γεντβάϊ, δίπλα στον Αράο. Στο δεξί άκρο της άμυνας ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί ο Βαγιαννίδης, που εξέτισε την ποινή του και είναι πιο επιθετικός μπακ από τον Κώτσιρα.

Για το αριστερό άκρο προβάδισμα έχει ο Μλαντένοβιτς. Στη μεσαία γραμμή σίγουροι είναι οι Τσέριν, Μπακασέτας και Μπερνάρ, ενώ στην επίθεση ο Φώτης Ιωαννίδης θα βρίσκεται στην κορυφή με τον Παλάσιος στο δεξί άκρο και έναν εκ των Βέρμπιτς και Μαντσίνι στο αριστερό άκρο.

Η προετοιμασία βρίσκεται στην τελική ευθεία, καθώς, συμμετέχουν σε αυτή οι διεθνείς και αύριο στην τελευταία ουσιαστικά προπόνηση ο Τερίμ θα ανακοινώσει την αποστολή.

Διαβάστε ακόμη...