Το προφίλ του Νογκέιρα

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών για τους αγώνες των play off και play out της Super League, με τον Πορτογάλο, Μιγκέλ Νογκέρια, να σφυρίζει το εκτός έδρας ντέρμπι του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό.
Πηγή: forzaonline.gr
Το προφίλ του Νογκέιρα
Photo Credits: @forzaonline.gr

Πρόκειται για έναν διαιτητή δεύτερης κατηγορίας που ξεκίνησε την καριέρα του το 2018 στις μικρές κατηγορίες της χώρας του. Το 2020 σημείωσε τις πρώτες συμμετοχές του στην κορυφαία κατηγορία της Πορτογαλίας, σφυρίζοντας κυριώς σε μικρά παιχνίδια.

Τα επόμενα χρόνια καθιερώθηκε στην Liga Portugal, ενώ η πρώτη του συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση ήρθε στις αρχές της φετινής σεζόν με τον αγώνα της Σερίφ με την Φαρούλ Κοστάντσα, για τα προκριματικά του Champions League. Ο 30χρονος στην συνέχεια ορίστηκε στο Μπερ Σεβα-Λέφσκι Σόφιας για τα προκριματικά του Conference League και ήταν ο άρχοντας της αναμέτρησης στο παιχνίδι των ομίλων του Conference αναμέσα σε Αμπερντίν και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο Νογκέιρα θα επισκεφθεί την χώρα μας για πρώτη φορά, αφού ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν έχει σφυρίξει σε αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος.

Όσον αφορά το πειθαρχικό κομμάτι, ο Πορτογάλος σε 122 αγώνες έχει βγάλει από το τσεπάκι του 556 φορές την κίτρινη κάρτα, 20 φορές την απευθείας κόκκινη και έχει καταλογίσει πέναλτι 42 φορές.

Διαβάστε ακόμη...