“Ποιητής ο Κωνσταντέλιας, ισχυρή προσωπικότητα ο Κουλιεράκης”

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε σε ιταλικό Podcast και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε με άκρως κολακευτικά λόγια τόσο στον Γιάννη Κωνσταντέλια, όσο και στον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.
Πηγή: paok24.com
“Ποιητής ο Κωνσταντέλιας, ισχυρή προσωπικότητα ο Κουλιεράκης”
Photo Credits: @paok24.com

“Ο Κουλιεράκης έγινε βασικός πέρσι σε ηλικία 18 ετών. Ήταν φυσικό να κάνει αρκετά λάθη αλλά έχει την ισχυρή προσωπικότητα να μη δίνει σημασία σε αυτά. Έτσι στο επόμενο λεπτό είναι ξανά 100% δυνατός. Του αρέσει επίσης να χτίζει το παιχνίδι από πίσω.

Ο Κωνσταντέλιας έγινε βασικός στα 19 του, είναι ένα εξωπραγματικό ταλέντο που παίζει στο “10” και στα άκρα. Έχει την ικανότητα να αλλάζει κατευθύνσεις, να παίζει με πρόσωπο στην εστία, κάτι που σπάνια βλέπει κανείς στο ποδόσφαιρο. Υστερεί ακόμα σε πνευματική δύναμη για να θέλει να είναι αποφασιστικός. Είναι λίγο ρομαντικός, λίγο ποιητής του ποδοσφαίρου γιατί λέει ότι θέλει να είναι ευτυχισμένος όταν παίζει. Αυτό είναι αλήθεια αλλά πρέπει και να κερδίζεις.
Όσο για τον Κοτάρσκι, είναι τώρα 24 χρονών, ήρθε σε εμάς 22 χρονών. Είναι εξαιρετικός με τα πόδια, έχει δυνατή προσωπικότητα. Υπάρχουν κι άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές στο ρόστερ με φυσικό ταλέντο”, ανέφερε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Φυσικά, ο Λουτσέσκου δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και συνολικά στον ΠΑΟΚ και στη φετινή σεζόν, σημειώνοντας πως:

“Μπορούμε να βελτιώσουμε πολλά σε κάθε τομέα του παιχνιδιού. Πιστεύω ότι υστερούμε στην εκπαίδευση και στην κουλτούρα της λεπτομέρειας. Γενικά είμαστε μια ομάδα οργανωμένη αλλά στο τέλος η διαφορά κρίνεται στις λεπτομέρειες. Στο πώς τις μεταφράζει, πώς τις διαβάζεις και πώς συμπεριφέρεσαι σε σχέση με αυτές”.

Διαβάστε ακόμη...