Βανάκεν: «Δεν δώσαμε ποτέ το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να το πιστέψει»

Άκρως προετοιμασμένοι για την «καυτή» Τούμπα εμφανίστηκαν οι Βέλγοι, με τον Χαν Βανάκεν να συγχαίρει τους συμπαίκτες του για την αντίδρασή τους στην ρεβάνς, υπογραμμίζοντας πως δεν έδωσαν ποτέ το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να πιστέψει στην πρόκριση.
Πηγή: sdna.gr
Βανάκεν: «Δεν δώσαμε ποτέ το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να το πιστέψει»
Photo Credits: @sdna.gr

Η Τούμπα από μόνης της δεν ήταν αρκετή για να δώσει το εισιτήριο της πρόκρισης. Όπως επισημαίνουν χαρακτηριστικά οι Βέλγοι:  «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποδείχθηκαν πολύ καλύτεροι και πιο εντυπωσιακοί από την ομάδα τους, η οποία δεν είχε να πει σχεδόν τίποτα...».

Στην αντίδραση των συμπαικτών του στάθηκε και ο αρχηγός της Κλαμπ Μπριζ, Χανς Βανάκεν, ο οποίος εξήρε τους συμπαίκτες του για το γεγονός πως δεν «μάσησαν» αγωνιστικά: 

«Είναι μία πραγματικά όμορφη, ιστορική στιγμή. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ένας βελγικός σύλλογος κατάφερε να φτάσει σε έναν ευρωπαϊκό ημιτελικό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Παίξαμε καλά. Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού πατήσαμε γερά στα πόδια μας.

Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες του. Είναι θέμα τόλμης. Ξέραμε από το πρώτο παιχνίδι ότι θα υπήρχαν χώροι για αντεπίθεση. Στο ημίχρονο ήταν 0-2, αλλά θα μπορούσαμε να σκοράρουμε ακόμη περισσότερο. Είχαμε εκτιμήσει ότι η ρεβάνς θα ήταν πιο δύσκολη εκ των προτέρων, αλλά αυτή είναι και η δύναμή μας. Ποτέ δεν δώσαμε στον ΠΑΟΚ την αίσθηση να το πιστέψει, ότι μπορεί...».

Σε συνέχεια των δηλώσεων του, ανέφερε: 

«Πριν από ένα μήνα κανείς δεν θα το φανταζόταν αυτό. Μας είχαν ξεγράψει και τώρα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Τώρα θα απολαύσουμε την πρόκριση. Αν ονειρευόμαστε έναν τελικό; Ναι. Όταν είσαι στον ημιτελικό, θέλεις να πας και στον τελικό. Αλλά τώρα εστιάζουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...