Καρφιά Ιβάν για Αλαφούζο

Aπό thessports.gr: Ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε για σχεδόν 36 ώρες στην Ελλάδα για να δει τα θέματα, που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο να προχωρούν, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε, αφού η πολυαναμενόμενη συνάντηση των ιδιοκτητών εξελίχτηκε σε φιάσκο ολκής.
Πηγή: thessports.gr
Καρφιά Ιβάν για Αλαφούζο

O μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ βλέπει τα πράγματα να μην παίρνουν για την ώρα την πορεία, που θα περίμενε, και στο σχόλιό του, που "μοιράστηκε" το απόγευμα, έδειξε ότι χάνει την υπομονή του με κάποια πράγματα.

Το σχόλιό του μπορεί να έχει διάφορες μεταφράσεις, ωστόσο είναι φανερό ότι εκτός του Μαρινάκη, κατά του οποίου βάλει ο Σαββίδης χωρίς πρόβλημα, αυτή τη φορά βγάζει και μια δυσφορία για τον Γιάννη Αλαφούζο!

«Ίσως πλέον μπορούν να αντιληφθούν ακόμη κι εκείνοι που έκαναν ότι δεν κατάλαβαν την δήλωσή μου περί "αθηναϊκού ποδοσφαίρου". Αυτοί από τους οποίους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η λειτουργία του ελληνικού ποδοσφαίρου και τελικά από εκείνους ένας δεν θέλει, άλλος δεν μπορεί και σε άλλον δεν επιτρέπεται... Εμείς δεν μετακινούμαστε από τη θέση μας για καθαρότητα και διαφάνεια στο ποδόσφαιρο με κάθε κόστος. Αν πρέπει μόνοι μας να προχωρήσουμε, θα το κάνουμε. Όσοι επιθυμούν καθαρό ποδόσφαιρο είναι ευπρόσδεκτοι να ακολουθήσουν», ανέφερε το σχόλιο του Σαββίδη.

Το «ποιος δεν θέλει», όπως είπε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, δεν σηκώνει πολλές ερμηνείες...

Διαβάστε ακόμη...