«Καλή περίπτωση η Σπόρτινγκ, τον πρώτο λόγο για Λάμπρου έχει ο ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας φαίνεται ότι έχει μπει ο Λάζαρος Λάμπρου, με τα πορτογαλικά ΜΜΕ να παρακολουθούν στενά τη συγκεκριμένη περίπτωση.
Πηγή: sdna.gr
«Καλή περίπτωση η Σπόρτινγκ, τον πρώτο λόγο για Λάμπρου έχει ο ΠΑΟΚ»

Δημοσιευμάτων... συνέχεια για τον Λάζαρο Λάμπρου, με τους Πορτογάλους να κάνουν λόγο για... ζεστό ενδιαφέρον της Σπορτινγκ Λισαβόνας για τον ποδοσφαιριστή που ανήκει στον ΠΑΟΚ.

Η πορτογαλική εφημερίδα «Ojogo», μετά το χθεσινό της δημοσίευμα το οποίο διαβάσατε μέσα από το SDNA, δίνει νέα διάσταση στη συγκεκριμένη υπόθεση, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως δεν είναι απίθανο τα "Λιοντάρια" να δώσουν το ποσό των τριών εκ. ευρώ της ρήτρας για να τον κάνουν δικό τους.

Μάλιστα, επικοινώνησαν με τον μάνατζερ του 21χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος τόνισε πως: "Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη μέση μίας διαδικασίας ανανέωσης με τον ΠΑΟΚ. Η περίπτωση της Σπόρτινγκ είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αν πάρουμε μία πρόταση θα την μελετήσουμε, αλλά αυτή τη στιγμή για το μόνο πράγμα που εργαζόμαστε είναι η ανανέωση με τον ΠΑΟΚ. Ο Λάμππρου είναι ένας νέος παίκτης με μεγάλες δυνατότητες, αλλά μόνο έδειξε 30%".

Ο Λάζαρος Λάμπρου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και αρκετών ακόμη ομάδων της Ευρώπης και το μόνο σίγουρο είναι ότι την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού θα βρίσκεται ψηλά στην επικαιρότητα.

Διαβάστε ακόμη...