Το δίδυμο Βαρέλα – Κρέσπο τρέχει με...100!

Από sdna.gr: Φερνάντο Βαρέλα και Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, αποτελούν αναπόσπαστο δίδυμο στην άμυνα του ΠΑΟΚ και σήμερα, αναμένεται να συμπληρώσουν 100 συμμετοχές μαζί.
Πηγή: sdna.gr
Το δίδυμο Βαρέλα – Κρέσπο τρέχει με...100!

Οι δύο αμυντικοί του ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που "έδεσαν" στην αμυντική γραμμή του Δικεφάλου, είναι... αχώριστοι.

Φερνάντο Βαρέλα και Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, αποτελούν τις... κολώνες των "ασπρόμαυρων", ενώ είναι ένα από τα κύρια δίδυμα που δύσκολα... σπάνε, σε ολόκληρο το πρωτάθλημα.

Αμφότεροι, ήρθαν στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2016 και δεν άργησε η στιγμή που πήραν στις "πλάτες" τους το κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας, όντας αχώριστοι, αποτελώντας βασικά γρανάζια της μηχανής του Δικεφάλου τα τελευταία χρόνια.

Η συνύπαρξή τους στον αγωνιστικό χώρο μεταφράζεται 8.147 αγωνιστικά λεπτά, δηλαδή 99 συμμετοχές, με την πρώτη να καταγράφεται στις 11 Σεπτεμβρίου του 2016, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Στο σημερινό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αν και εφόσον βρεθούν μαζί στην ενδεκάδα, τότε θα πιάσουν τις 100 συμμετοχές μαζί. Άλλωστε, η ομοιογένεια και η "χημεία" σε μία ομάδα είναι τα πάντα και αυτό προσπαθούν να πετύχουν και στον ΠΑΟΚ.

Οι δυο τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις και δεν είναι λίγες οι φορές που ο ένας έχει αποθεώσει τον άλλον, κάτι που κάνουν με κάθε ευκαιρία που τους δίνεται.

Ο ΠΑΟΚ έχει δεχτεί μόλις 14 γκολ τη φετινή χρονιά, έχοντας δηλαδή την καλύτερη αμυντική επίδοση στο πρωτάθλημα και αναμφίβολα, έχει την υπογραφή των δύο αμυντικών της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...