Ο Λάμπρου, ο ΠΑΟΚ και στο βάθος η... Σπόρτινγκ!

Από paok24.com: Ο Λάζαρος Λάμπρου με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ φέτος, έχει τραβήξει πολλά βλέμματα επάνω του.
Πηγή: paok24.com
Ο Λάμπρου, ο ΠΑΟΚ και στο βάθος η... Σπόρτινγκ!

Σύμφωνα με την πορτογαλική, "ojogo.pt" υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη από την Πορτογαλία και συγκεκριμένα την Σπόρτινγ Λισαβόνας, η οποία φαίνεται να είναι έτοιμη να βγάλει ένα ποσό που φτάνει τα 3 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της, προκειμένου να κάνει δικό της τον Λάμπρου.

Αυτό υποστήριζαν από χθες οι Πορτογάλοι, όπως διαβάσατε μέσα από το PAOK24, ενώ σήμερα στο ίδιο μέσο, φιλοξενούνται και δηλώσεις του ατζέντη του Λάμπρου, με τον Τάσο Παπαδόπουλο να σημειώνει:

"Αυτή τη στιγμή, είναι σε εξέλιξη οι διαδικασίες ανανέωσης με τον ΠΑΟΚ, κάτι που είναι γνωστό. Η Σπόρτινγκ ξέρει ποια είναι η ρήτρα του παίκτη. Σίγουρα, η περίπτωση της Σπόρτινγκ θα ήταν ενδιαφέρουσα, αν είχαμε κάποια πρόταση στα χέρια μας, θα την εξετάζαμε, αλλά αυτή τη στιγμή το μόνο που μας απασχολεί, είναι η ανανέωση με τον ΠΑΟΚ. Ο Λάμπρου, είναι ένας νεαρός παίκτης, με φοβερές δυνατότητες κι έχει δείξει μόνο το 30% αυτών που μπορεί να κάνει. Ξέρουμε τους ανθρώπους της Σπόρτινγκ και όπως είπα, θα ήταν πραγματικά μία ενδιαφέρουσα υπόθεση".

Όσον αφορά στον Λάμπρου, σε 27 συνολικά συμμετοχές φέτος με την Φορτούνα Σιτάρντ, έχει να επιδείξει 8 γκολ και 10 ασίστ, ενώ το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2020.

Διαβάστε ακόμη...