Η τοποθέτηση του Φοίνικα Πολίχνης για το «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» και τον... ΠΑΟΚ

Ο Φοίνικας Πολίχνης μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, εξέφρασε την θετική του στάση στην ενδεχόμενη χρήση του «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» από την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Η τοποθέτηση του Φοίνικα Πολίχνης για το «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» και τον... ΠΑΟΚ

Η ανακοίνωσης του Φοίνικα, έρχεται κόντρα στο δελτίο τύπου που είχε εκδώσει νωρίτερα στο καλοκαίρι ο Πήγασος ο οποίος ήταν κατηγορηματικά αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6/7/2024 συνάντηση της Διοίκησης του Φοίνικα Πολίχνης με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γεροντίδη Κωνσταντίνο.

Στην συνάντηση αναφερθήκαμε σε θέματα που σχετίζονται με τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Παυλου Μελά και πώς μπορεί να γίνει η καλύτερη δυνατή αξιοποιήση-βελτίωση των εγκαταστάσεων καθώς και την συνεισφορά του Φοίνικα Πολίχνης σε αυτή την προσπάθεια.

Σε συζήτηση που εγίνε σχετικά με τα τελευταία θέματα που έχουν προκύψει με το γήπεδο του Αλ.Νικολαίδης από πλευράς μας δεσμευτήκαμε ότι :

Η ομάδα του Φοίνικα Πολίχνης δεσμεύεται να σεβαστεί τις αποφάσεις που αφορούν τη χρησιμοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεών του Δήμου Παύλου Μελά και έχουμε εμπιστοσύνη ότι σε οποιαδήποτε παραχώρηση σε νέα ομάδα, θα γίνει με κριτήριο την διαφήμιση του αθλητισμού και την κοινωνική προσφορά της ομάδος στον αθλητισμό και την κοινωνία της πόλης μας.

Όλες οι ομάδες του Δήμου Παύλου Μελά είμαστε χρήστες των αθλητικών εγκαταστάσεων και διαχειριστής τών εγκαταστάσεων είναι αποκλειστικά ο Δήμος Παύλου Μελά.

Μέσω της συνεργασίας με τον Δήμο, η ομάδα του Φοίνικα Πολίχνης επιδιώκει τη δημιουργία ενός βιώσιμου και δυναμικού αθλητικού περιβάλλοντος για την κοινωνία της πόλης μας.

Η συνεργασία αυτή αντιπροσωπεύει τη δέσμευσή μας για την προώθηση της φυσικής δραστηριότητας και της υγιεινής ζωής στον τομέα του αθλητισμού μακρυά από μικρότητες και προσωπικά συμφέροντα.

Η ομάδα του Φοίνικα Πολίχνης και ο Δήμος Παύλου Μελά θα συνεχίζουν να συνεργάζονται για την ανάπτυξη και τη βελτίωση των αθλητικών δραστηριοτήτων και εγκαταστάσεων στην περιοχή».

Διαβάστε ακόμη...