Γ. Τσαϊρέλης: «Χαρούμενοι με το αποτέλεσμα αλλά η δουλειά συνεχίζεται...»

Οι δηλώσεις του Γιάννη Τσαϊρέλη, μετά την κατάκτηση του διεθνούς τουρνουά στην Αλεξανδρούπολη, με τη νίκη επί της Βάσας με 3-1 σετ.
Γ. Τσαϊρέλης: «Χαρούμενοι με το αποτέλεσμα αλλά η δουλειά συνεχίζεται...»
Photo Credits: @acpaok

Γιάννης Τσαϊρέλης:

«Είμαστε χαρούμενοι για την συμμετοχή μας σ' ένα τουρνουά, στο οποίο συμμετείχε και μία ομάδα από το εξωτερικό, και πιο συγκεκριμένα την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, Βάσας, η οποία αγωνίζεται και στο Champions League. Αυτός ήταν και ο λόγος που επελέξαμε να συμμετάσχουμε, γνωρίζοντας το επίπεδο δυσκολίας αυτής της αναμέτρησης. Είχαμε μία άψογη φιλοξενία και κύλησε πολύ καλά το τουρνουά από τον Φοίνικα, και θέλω να συγχαρώ τους ανθρώπους για την διοργάνωση. Στο χθεσινό παιχνίδι δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες μας, κάποιες ξεκουράστηκαν κιόλας, αφού ο Φοίνικας είναι δύο κατηγορίες κάτω από εμάς. 

Έγινε ένα όμορφο παιχνίδι, το οποίο χάρηκαν τόσο τα δικά μας κορίτσια, όσο και του Φοίνικα. Στο σημερινό παιχνίδι, παίξαμε κόντρα σε μία ομάδα η οποία τα τελευταία χρόνια κατακτά το πρωτάθλημα Ουγγαρίας και συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ φέτος θα αγωνιστεί απευθείας στους ομίλους του Champions League, της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ έχει έναν πολύ καλό προπονητή, αλλά και άνθρωπο, τον Γιάννη Αθανασόπουλο, ο οποίος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας, τόσο για τις ικανότητες του, όσο και για το ήθος του. Εμείς κοιτάξαμε όχι μόνο στα μάτια την Βάσας, αλλά πήραμε και το θετικό αποτέλεσμα. 

Αυτά είναι παιχνίδια προετοιμασίας, λειτουργούν μόνο υπέρ μας. Δείξαμε την δυναμική μας αυτή τη στιγμή ως ομάδα, ενώ πλησιάζουν και οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το αποτέλεσμα, αλλά με την επιστροφή μας στην Θεσσαλονίκη, τα κεφάλια κάτω και θα δουλέψουμε για να διορθώσουμε τα όποια λάθη κάναμε». 

Διαβάστε ακόμη...